kolaysa cümle kur:)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MEÇHUL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: kolaysa cümle kur🙂

siyah mantomu giydim eşimin yeni aldığı saatide taktım ve onunla yemeğe gittik.cevizli baklava yedik sonrada küllahta dondurma yedik:D:D

siyah..gece...ay..yıldızlar

günlerden bir gün siyah bir gecede aşkımla birlikte ay ve yıldızlar eşliğinde yakamozu seyrettik 🙂 gelin.....toplam..sayfa....mikrofon

gelin.....toplam..sayfa....mikrofon

düğünde geline takılan altınları mikrofonla kimin taktığını anons ediyorlardı bir yandanda düğüne gelenler toplanıyordu.düğünd ebir sürü resim çekildi sayfalarca hemde:D:D

hava,,,deniz,,,mangal,,,anahtar:D:D

odamda oturup hem yemek yiyordum hemde yarınki sınav olacağım muhasebe kitabına çalışıyordum..ama odamda ötüşen muhabbet kuşlarının sesi izin vermiyordu çalışmama 🙂priz..pizza....spor...demet

kupakızı_06

Samsun'da Atatürk orman parkında, bizim kupakızı topladığı yeşilliklerin sala yerine dondurmaya koyulabileceğini idda etti.

Nemi oldu 🙂 Hastanede hala :dil:

NOT: Kabul edin arkadaşlarım hepiniz cümle kurma özürlüsünüz, en iyisin kupakızı :D:D ayıp ayıp alakasız cümleler kuruyorsunuz.
daha yaratıcı olun ya, artı uzun cümle kurun ne bu öyle utanmasanız aynı kelimeleri yazacaksınız tek cümlede ayıp 😀

tşkederim mc adminim canım 😀 ama iyi intikam alıyosun :D:D

priz..pizza....spor...demet:dil:

akşam yemeğine pizza yemek için beni davet eden MC fırının fişini elektrikte unutunca pizzada yanıvermiş 😀 beni aç aç spor salonuna götürüp bana spor yaptırttı bide bu hain 😀 Allahtan çıkışta sevgililerimiz elinde bir demet papatya ile bizi bekliyorduda günü kurtardık :laugh::laugh: buda roman gibi oldu :laugh:

al canım alttaki...aşk, sevgi, kalp, kırmızı:fati:

aşk, sevgi, kalp, kırmızı

eşime deli gibi aşığımı oğlumada ikisinide çok seviyorum onlara olan sevgim koskocamn🙂kalbim sadeec onlar için atıyor.ayrıca kırmızı rengede bayılıyorum:D:D

papatya,göz,karnı yarık,,su:dil:

bir yandan gözleriim ocakta pişen karnı yarığa bakıyordu..bir yandanda acaba papatyalarıma ne zaman suladım diye düşünüyordum 🙂 damat..pencere..güzellik salonu....bayram

damat..pencere..güzellik salonu....bayram

23 nisan bayramında bayan öğretmenler güzellik salonundan çıkmış gibi bay öğretmenler ise damat gibi oluyorlar.bende pencereden onları seyrediyorum🙂🙂

balon,,,karpuz,,erik,,,halay:dil:

balon karpuz erik halayy
Balonlu halay ekibi geçerken manavcıı hamişleri düşünmeden miss gibi karpuzzzlarım eriklerim varrrr diyee bağırıyordu...

çilek - dudak - sexy - kedi

Geri