kolaysa cümle kur:)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MEÇHUL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: kolaysa cümle kur🙂

dün arabayla alıiverişe gittim kendime kırmızı ceket aldım..sonra parka gittim bisikler süren çocukları seyrettim😀

hindistan cevizi, koyun, telefon , televizyon

hindistan cevizi, koyun, telefon , televizyon
k

koyun sütünden muhallebi yaptım üzerina hindistan cevizi serpiştirdim.telefon çaldı arayan annemdi dediki çabuk televizyonu aç dizi başladı didi

düdük,zurna,mont,ayakkabı

sevdiğin evleniyor dediler inanamadıım..havada soğuk idi aceleyle montumu giydim ayakkabılarımı taktım ve arka mahalleye doğru koştum bir de baktım kii beniim sevdiğim düdüklü zurnalı sevmediğine veriyorlardı 🙂 seçenek...kablo...vergi...düğme

secenek kalmamıstı mecburen kablo aldım oda vergisi yüksek cıktı sonrada eve geldim lambanın dügmesine bastımm

salatalık mantar kurabiye açımmmm

işten geldim karnım çok açtı dolaptan salatayı çıkardım yanına birde mantar kurabiye yaptımm aç karnımı doyurdum

zımba, kasa, pembe, buzdolabı

zımba, kasa, pembe, buzdolabı

fotokobi çektiğim kağıtları zımbayla zımbaladım.sonra pc nin kasası bozuldu çok üzüldüm üzüntüden pembe buzdolabımdan dondurma aşırdım

zil,çizgi film, bebek,okul

Çizgi film izlerken okula giden bebek gören kardesim bak zil çaldı bende okula gidicem diye tutturdu. 😀

ceviz,fotoğrak,ses,mavi

ceviz,fotoğraf,ses,mavi

dün arkadaşalrla ceviz ağacının altında fotoğraf çekindik.üzerimde annemin aldığı mavi bluz vardı.son ses müzik dinleyerek eğlendik🙂🙂

uyku,yastık,zaman,deli

Seni bana hatırlatır
Uykusuz zamanlar
Deli gibi isterim seni koynumda
nerdesin ey benim vefalı dostum canım yastığım ???
:e015:

orman cadı kelebek fıstık

ormandaki fıstık ağacında kelebekler uçuşurken bende cadı gibi onları izliyordum (Ne alakaysa)

manto, saat, ceviz, külah