L *LavinyA* Yeni Üye Üye 9 Nisan 2009 #61 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 dün arabayla alıiverişe gittim kendime kırmızı ceket aldım..sonra parka gittim bisikler süren çocukları seyrettim😀 hindistan cevizi, koyun, telefon , televizyon
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 dün arabayla alıiverişe gittim kendime kırmızı ceket aldım..sonra parka gittim bisikler süren çocukları seyrettim😀 hindistan cevizi, koyun, telefon , televizyon
MEÇHUL Daimi Üye Üye 9 Nisan 2009 #62 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 hindistan cevizi, koyun, telefon , televizyonk koyun sütünden muhallebi yaptım üzerina hindistan cevizi serpiştirdim.telefon çaldı arayan annemdi dediki çabuk televizyonu aç dizi başladı didi düdük,zurna,mont,ayakkabı
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 hindistan cevizi, koyun, telefon , televizyonk koyun sütünden muhallebi yaptım üzerina hindistan cevizi serpiştirdim.telefon çaldı arayan annemdi dediki çabuk televizyonu aç dizi başladı didi düdük,zurna,mont,ayakkabı
*şiker* Yeni Üye Üye 9 Nisan 2009 #63 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 sevdiğin evleniyor dediler inanamadıım..havada soğuk idi aceleyle montumu giydim ayakkabılarımı taktım ve arka mahalleye doğru koştum bir de baktım kii beniim sevdiğim düdüklü zurnalı sevmediğine veriyorlardı 🙂 seçenek...kablo...vergi...düğme
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 sevdiğin evleniyor dediler inanamadıım..havada soğuk idi aceleyle montumu giydim ayakkabılarımı taktım ve arka mahalleye doğru koştum bir de baktım kii beniim sevdiğim düdüklü zurnalı sevmediğine veriyorlardı 🙂 seçenek...kablo...vergi...düğme
kar_tanesi Yeni Üye Üye 9 Nisan 2009 #64 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 secenek kalmamıstı mecburen kablo aldım oda vergisi yüksek cıktı sonrada eve geldim lambanın dügmesine bastımm salatalık mantar kurabiye açımmmm
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 secenek kalmamıstı mecburen kablo aldım oda vergisi yüksek cıktı sonrada eve geldim lambanın dügmesine bastımm salatalık mantar kurabiye açımmmm
PaSikA Yeni Üye Üye 9 Nisan 2009 #65 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 işten geldim karnım çok açtı dolaptan salatayı çıkardım yanına birde mantar kurabiye yaptımm aç karnımı doyurdum zımba, kasa, pembe, buzdolabı
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 işten geldim karnım çok açtı dolaptan salatayı çıkardım yanına birde mantar kurabiye yaptımm aç karnımı doyurdum zımba, kasa, pembe, buzdolabı
MEÇHUL Daimi Üye Üye 9 Nisan 2009 #66 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 zımba, kasa, pembe, buzdolabı fotokobi çektiğim kağıtları zımbayla zımbaladım.sonra pc nin kasası bozuldu çok üzüldüm üzüntüden pembe buzdolabımdan dondurma aşırdım zil,çizgi film, bebek,okul
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 zımba, kasa, pembe, buzdolabı fotokobi çektiğim kağıtları zımbayla zımbaladım.sonra pc nin kasası bozuldu çok üzüldüm üzüntüden pembe buzdolabımdan dondurma aşırdım zil,çizgi film, bebek,okul
Monera Yeni Üye Üye 9 Nisan 2009 #67 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Çizgi film izlerken okula giden bebek gören kardesim bak zil çaldı bende okula gidicem diye tutturdu. 😀 ceviz,fotoğrak,ses,mavi
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Çizgi film izlerken okula giden bebek gören kardesim bak zil çaldı bende okula gidicem diye tutturdu. 😀 ceviz,fotoğrak,ses,mavi
MEÇHUL Daimi Üye Üye 9 Nisan 2009 #68 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 ceviz,fotoğraf,ses,mavi dün arkadaşalrla ceviz ağacının altında fotoğraf çekindik.üzerimde annemin aldığı mavi bluz vardı.son ses müzik dinleyerek eğlendik🙂🙂 uyku,yastık,zaman,deli
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 ceviz,fotoğraf,ses,mavi dün arkadaşalrla ceviz ağacının altında fotoğraf çekindik.üzerimde annemin aldığı mavi bluz vardı.son ses müzik dinleyerek eğlendik🙂🙂 uyku,yastık,zaman,deli
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 9 Nisan 2009 #69 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Seni bana hatırlatır Uykusuz zamanlar Deli gibi isterim seni koynumda nerdesin ey benim vefalı dostum canım yastığım ??? :e015: orman cadı kelebek fıstık
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Seni bana hatırlatır Uykusuz zamanlar Deli gibi isterim seni koynumda nerdesin ey benim vefalı dostum canım yastığım ??? :e015: orman cadı kelebek fıstık
PaSikA Yeni Üye Üye 9 Nisan 2009 #70 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 ormandaki fıstık ağacında kelebekler uçuşurken bende cadı gibi onları izliyordum (Ne alakaysa) manto, saat, ceviz, külah
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 ormandaki fıstık ağacında kelebekler uçuşurken bende cadı gibi onları izliyordum (Ne alakaysa) manto, saat, ceviz, külah