aydından getirdiğim antenle tvyi ayarlarken bir yandanda yelkovanın nekadar hızlı ilerlediğini farkederek zamanın hesap makinesiyle hesaplanamayacağını birkez daha anladım (vayy be ne cümle kurdum)
Kupakızına sevgili bir tane pırlanta almış evlenme teklif edecekmiş, bunun kaprisleri yüzünden adam ayrılmış bundan. Bizim kupakızıda gözyaşı içinde gazeteyi okurken ıspanağın aslında ayrılık acısına iyi geldiği haberiyle bir kez daha yıkılmış.
m.c birgün cacık yapmak için salatalık doğramaya başlamış.sonra birden saçına yoğurt bulaştırmış.bizimki saçlarını yıkayıp kuaföre gitmek için kırmızı babetlerini giyerkene sonra aman kendim fön çekerim deyip vazgeçmiş
Samsun'da Atatürk orman parkında, bizim kupakızı topladığı yeşilliklerin sala yerine dondurmaya koyulabileceğini idda etti.
Nemi oldu 🙂 Hastanede hala
kazma, çoba, uzay, ataç
NOT: Kabul edin arkadaşlarım hepiniz cümle kurma özürlüsünüz, en iyisin kupakızı
ayıp ayıp alakasız cümleler kuruyorsunuz.
daha yaratıcı olun ya, artı uzun cümle kurun ne bu öyle utanmasanız aynı kelimeleri yazacaksınız tek cümlede ayıp 😀
tarlayı kazmayla kazmaya kalktım olmadı..annem çorba yapmış çağırdı koştum içemey oturdum dersimi yapmaya konu uzaydı buldum yazarken defterim katlandı ataç lazım oldu
mc adminim her siteye girdiğinde chate höyttt yazıyor nbu onun dilinde selamlaşma...piyasayı takip ediyorum zengin olursma matmazel olurum herhal😀kağıt oyunu oynarkenede kupa kızı geldi iyimi