AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 7 Nisan 2009 #31 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Gece geç saate sevgülüm kene gibi yapıştu, kan çanağına dönmüş gözlerimdeki parlayan star'ları göremedi... gölge-çiçek-böcek-ağaç
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Gece geç saate sevgülüm kene gibi yapıştu, kan çanağına dönmüş gözlerimdeki parlayan star'ları göremedi... gölge-çiçek-böcek-ağaç
PaSikA Yeni Üye Üye 7 Nisan 2009 #32 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 yapraklarında böcek olan ağacın gölgesi çiçeklerin üstüne vurmuş şemsiye, kahverengi, fincan, toka
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 yapraklarında böcek olan ağacın gölgesi çiçeklerin üstüne vurmuş şemsiye, kahverengi, fincan, toka
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 7 Nisan 2009 #33 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 kahverengi tokamı taktım elimde semsiyemle herzamankı cafede kızlarla bir fincan kahve içmeye gidiyorm güneş,kuş,kaldırım,çanta
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 kahverengi tokamı taktım elimde semsiyemle herzamankı cafede kızlarla bir fincan kahve içmeye gidiyorm güneş,kuş,kaldırım,çanta
Gülümseme Yeni Üye Üye 7 Nisan 2009 #34 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 bir çift kırmızı ayakkabı aldım,gözlük almaya para yetmedi:laugh::laugh::laugh: ev,pazar,iş,beyaz.
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 bir çift kırmızı ayakkabı aldım,gözlük almaya para yetmedi:laugh::laugh::laugh: ev,pazar,iş,beyaz.
PaSikA Yeni Üye Üye 7 Nisan 2009 #35 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 üzerimde beyaz eteğimle iş çıkışı pazara uğrayıp eve gidicem lavanta, şeker, yağmur, çanta
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 üzerimde beyaz eteğimle iş çıkışı pazara uğrayıp eve gidicem lavanta, şeker, yağmur, çanta
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 7 Nisan 2009 #36 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Lavanta kokulu çantamla yağmurun altında şekerciye gittim... park dondurma taş salıncak
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Lavanta kokulu çantamla yağmurun altında şekerciye gittim... park dondurma taş salıncak
MEÇHUL Daimi Üye Üye 7 Nisan 2009 #37 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 dondurma aldım parka gittim azıcık sallandım ayağım taşa takıldı yuvarlandım şeker,deli,hayat,zaman
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 dondurma aldım parka gittim azıcık sallandım ayağım taşa takıldı yuvarlandım şeker,deli,hayat,zaman
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #38 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 bu hayatta her zaman deli olmak lazım sekerim yoksa kahrı çekilmezz para,çocuk,iş,ask
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 bu hayatta her zaman deli olmak lazım sekerim yoksa kahrı çekilmezz para,çocuk,iş,ask
PaSikA Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #39 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 İş bulup para kazanmak ve aşk çocuğu yapmak istiyorum memur, tavuk, saç, sarı
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 İş bulup para kazanmak ve aşk çocuğu yapmak istiyorum memur, tavuk, saç, sarı
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #40 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 saçımı sarıya boyadım gişe memmurundan param geldmii sorucam sonrada tavuk alıp gidicem.. vişş ne cümle kurdum: toka mouse kalem halı😀
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 saçımı sarıya boyadım gişe memmurundan param geldmii sorucam sonrada tavuk alıp gidicem.. vişş ne cümle kurdum: toka mouse kalem halı😀