UzakMavi Yeni Üye Üye 6 Nisan 2009 #21 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 kumanda elimde koltukta otururken halam kapıdan tencereyle odaya girdi 😀 çiçek böcek sinek inek 😀
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 kumanda elimde koltukta otururken halam kapıdan tencereyle odaya girdi 😀 çiçek böcek sinek inek 😀
PaSikA Yeni Üye Üye 6 Nisan 2009 #22 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 kırlarda çiçek böcek oynaşırken ineğin üstüne sinek konuvermiş:laugh::laugh: kalem, fotoğraf, çay, gömlek
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 kırlarda çiçek böcek oynaşırken ineğin üstüne sinek konuvermiş:laugh::laugh: kalem, fotoğraf, çay, gömlek
UzakMavi Yeni Üye Üye 6 Nisan 2009 #23 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 kalemle fotoğraf çizerken bardağın içindeki çay dökülüverdi gömleğime okul çocuk para koca 😀
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 kalemle fotoğraf çizerken bardağın içindeki çay dökülüverdi gömleğime okul çocuk para koca 😀
MEÇHUL Daimi Üye Üye 7 Nisan 2009 #24 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 koca çalışsın getirsin para çocukta gitsin güzel ii okula🙂🙂 kutu,hediye,yüzük,yemek😀
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 koca çalışsın getirsin para çocukta gitsin güzel ii okula🙂🙂 kutu,hediye,yüzük,yemek😀
PaSikA Yeni Üye Üye 7 Nisan 2009 #25 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Sevgilimle yemek yerken kutudan hediye yüzük çıktı Market, ampül, televizyon, mause 😀
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Sevgilimle yemek yerken kutudan hediye yüzük çıktı Market, ampül, televizyon, mause 😀
UzakMavi Yeni Üye Üye 7 Nisan 2009 #26 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 markette aradğın herşey var televizyon ampul maus 😀 liste istemek cevap konu
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 markette aradğın herşey var televizyon ampul maus 😀 liste istemek cevap konu
esra Yeni Üye Üye 7 Nisan 2009 #27 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 bu gün patronn bana cevap verme senden istediğim konuda liste istiyorum dedi öküz, masa,sarı,yemek
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 bu gün patronn bana cevap verme senden istediğim konuda liste istiyorum dedi öküz, masa,sarı,yemek
PaSikA Yeni Üye Üye 7 Nisan 2009 #28 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 masanın gözünde sarı öküzün resmi çıktı :zuha: balık, iskemle, pantalon, gri😀
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 masanın gözünde sarı öküzün resmi çıktı :zuha: balık, iskemle, pantalon, gri😀
UzakMavi Yeni Üye Üye 7 Nisan 2009 #29 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 iskemlede otururken pantalonuma gri bi balık girivermiş 😀 avon hemstır psikopat mars 😀
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 iskemlede otururken pantalonuma gri bi balık girivermiş 😀 avon hemstır psikopat mars 😀
IIIözlemIII Yeni Üye Üye 7 Nisan 2009 #30 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 psikopatça marslıların olup olmadığını araştırırken hemstırım avondan aldığım kremi yedi saat,star,kan,kene
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 psikopatça marslıların olup olmadığını araştırırken hemstırım avondan aldığım kremi yedi saat,star,kan,kene