K karakuzu Daimi Üye Üye 24 Şubat 2014 #331 *ESMERİM*' Alıntı: çöptü aslında telden girdiğim için ö cıkmıyo :😀 lüle saclı kadın bebegini emzirirken bi yandan da bedava camur banyosu yapıyodu 😀 mama,şarj,kova,küvet 🙂 Genişletmek için tıkla ... H çöpmüydü nyse Küvette kovanin icinde mama yaparken cebimde ki sarj aletini düsürdüm. Cikolata , simsek , barbunya , röfle 😀
*ESMERİM*' Alıntı: çöptü aslında telden girdiğim için ö cıkmıyo :😀 lüle saclı kadın bebegini emzirirken bi yandan da bedava camur banyosu yapıyodu 😀 mama,şarj,kova,küvet 🙂 Genişletmek için tıkla ... H çöpmüydü nyse Küvette kovanin icinde mama yaparken cebimde ki sarj aletini düsürdüm. Cikolata , simsek , barbunya , röfle 😀
M mavi_kelebek Forum Okuru 24 Şubat 2014 #332 karakuzu' Alıntı: H çöpmüydü nyse Küvette kovanin icinde mama yaparken cebimde ki sarj aletini düsürdüm. Cikolata , simsek , barbunya , röfle 😀 Genişletmek için tıkla ... o ne bıcım cümle kuzuuuuuuuuuuu sacıma röfleyı kocamada barbunya bende cıkolata yerken şimşek caktı 😕
karakuzu' Alıntı: H çöpmüydü nyse Küvette kovanin icinde mama yaparken cebimde ki sarj aletini düsürdüm. Cikolata , simsek , barbunya , röfle 😀 Genişletmek için tıkla ... o ne bıcım cümle kuzuuuuuuuuuuu sacıma röfleyı kocamada barbunya bende cıkolata yerken şimşek caktı 😕
M mavi_kelebek Forum Okuru 24 Şubat 2014 #333 hah dur yazı gelıyo unuttum hançer bakışı, prangaa ,şiş , torba ha hadın kolay gele
K karakuzu Daimi Üye Üye 24 Şubat 2014 #334 mavi_kelebek' Alıntı: o ne bıcım cümle kuzuuuuuuuuuuu sacıma röfleyı kocamada barbunya bende cıkolata yerken şimşek caktı 😕 Genişletmek için tıkla ... Sen kendi cümlene bak bsy anlamadjm
mavi_kelebek' Alıntı: o ne bıcım cümle kuzuuuuuuuuuuu sacıma röfleyı kocamada barbunya bende cıkolata yerken şimşek caktı 😕 Genişletmek için tıkla ... Sen kendi cümlene bak bsy anlamadjm
K karakuzu Daimi Üye Üye 24 Şubat 2014 #335 mavi_kelebek' Alıntı: hah dur yazı gelıyo unuttum hançer bakışı, prangaa ,şiş , torba ha hadın kolay gele Genişletmek için tıkla ... Adama pranga takip kafasina torba gecirip sisleyerek iskence yaptilar ve son bir hancer bakisi attilar Valla +18 bi cümle oldu siddete hayir Kivircik , satranc , döpiyes , fare zehri 😀 hadi bakalim
mavi_kelebek' Alıntı: hah dur yazı gelıyo unuttum hançer bakışı, prangaa ,şiş , torba ha hadın kolay gele Genişletmek için tıkla ... Adama pranga takip kafasina torba gecirip sisleyerek iskence yaptilar ve son bir hancer bakisi attilar Valla +18 bi cümle oldu siddete hayir Kivircik , satranc , döpiyes , fare zehri 😀 hadi bakalim
E *ESMERİM* Forum Okuru 25 Şubat 2014 #336 karakuzu' Alıntı: Adama pranga takip kafasina torba gecirip sisleyerek iskence yaptilar ve son bir hancer bakisi attilar Valla +18 bi cümle oldu siddete hayir Kivircik , satranc , döpiyes , fare zehri 😀 hadi bakalim Genişletmek için tıkla ... döpiyesli kıvırcık saclı hatun satranc oynarken fare zehiri yedi aspiratör, dantel,tuş,yüzük 😀
karakuzu' Alıntı: Adama pranga takip kafasina torba gecirip sisleyerek iskence yaptilar ve son bir hancer bakisi attilar Valla +18 bi cümle oldu siddete hayir Kivircik , satranc , döpiyes , fare zehri 😀 hadi bakalim Genişletmek için tıkla ... döpiyesli kıvırcık saclı hatun satranc oynarken fare zehiri yedi aspiratör, dantel,tuş,yüzük 😀
K karakuzu Daimi Üye Üye 25 Şubat 2014 #337 *ESMERİM*' Alıntı: döpiyesli kıvırcık saclı hatun satranc oynarken fare zehiri yedi aspiratör, dantel,tuş,yüzük 😀 Genişletmek için tıkla ... Kadina bsy oldumu kiz Nyse cümleye gecelim 😀 Aspiratörün tusuna basip acayim derken yüzügüm dantel örtüye takildi 😀 Güvenlik , ingiliz anahtari , ela , serum
*ESMERİM*' Alıntı: döpiyesli kıvırcık saclı hatun satranc oynarken fare zehiri yedi aspiratör, dantel,tuş,yüzük 😀 Genişletmek için tıkla ... Kadina bsy oldumu kiz Nyse cümleye gecelim 😀 Aspiratörün tusuna basip acayim derken yüzügüm dantel örtüye takildi 😀 Güvenlik , ingiliz anahtari , ela , serum
*Peri.Tozu* Üye Üye 9 Mart 2014 #338 Ela serum yerken güvenlik ingiliz anahtarıyla odaya daldı. Mavi, piknik, doktor, kedi...
K karakuzu Daimi Üye Üye 9 Mart 2014 #339 Bizim Doktor mavi arabasiyla kedisinide alip piknige gitmis Yumusatici , muhallebi , tekerlek , yaprak
Bizim Doktor mavi arabasiyla kedisinide alip piknige gitmis Yumusatici , muhallebi , tekerlek , yaprak