kar_tanesi Yeni Üye Üye 6 Nisan 2009 #11 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 ayakkabılarımı baglarken para ve gözlügüm düştü onları alırken yere bir baktım kırmızı bardak var (( cok sacma oldu ama)) sac göz kulak el
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 ayakkabılarımı baglarken para ve gözlügüm düştü onları alırken yere bir baktım kırmızı bardak var (( cok sacma oldu ama)) sac göz kulak el
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 6 Nisan 2009 #12 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Göz göze gelince ellerimiz birleşti, parmakların saçlarımda dolaşırken koca kulaklarıma takıldı 🙂 siyah beyaz çılgın şeker
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Göz göze gelince ellerimiz birleşti, parmakların saçlarımda dolaşırken koca kulaklarıma takıldı 🙂 siyah beyaz çılgın şeker
MEÇHUL Daimi Üye Üye 6 Nisan 2009 #13 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 siyah beyaz fil gibi biraz çok şeker ve çılgınım biraz😀:d dert,yanlızlık,sinir,gülmek
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 siyah beyaz fil gibi biraz çok şeker ve çılgınım biraz😀:d dert,yanlızlık,sinir,gülmek
PaSikA Yeni Üye Üye 6 Nisan 2009 #14 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 yalnızım dertliyim sinirden gülüyorum bulut, aşk, gergedan, maydanoz (hadi cümle kur bakim kurabilirsen) :zuha::zuha:
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 yalnızım dertliyim sinirden gülüyorum bulut, aşk, gergedan, maydanoz (hadi cümle kur bakim kurabilirsen) :zuha::zuha:
UzakMavi Yeni Üye Üye 6 Nisan 2009 #15 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 aşktan bulutların üstünde uçarken maydanoz yiyen gergedanın ustune düşüverdim 😀 oje okul araba telefon 😀
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 aşktan bulutların üstünde uçarken maydanoz yiyen gergedanın ustune düşüverdim 😀 oje okul araba telefon 😀
UzakMavi Yeni Üye Üye 6 Nisan 2009 #16 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 AuSSie-AnGeL' Alıntı: Göz göze gelince ellerimiz birleşti, parmakların saçlarımda dolaşırken koca kulaklarıma takıldı 🙂 siyah beyaz çılgın şeker Genişletmek için tıkla ... zuha koptum gülmekten yaa :😀 koca kulaklarıma 😀 takıldı dio ya zuhah 😀 helal + rep verıorm 😀
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 AuSSie-AnGeL' Alıntı: Göz göze gelince ellerimiz birleşti, parmakların saçlarımda dolaşırken koca kulaklarıma takıldı 🙂 siyah beyaz çılgın şeker Genişletmek için tıkla ... zuha koptum gülmekten yaa :😀 koca kulaklarıma 😀 takıldı dio ya zuhah 😀 helal + rep verıorm 😀
MEÇHUL Daimi Üye Üye 6 Nisan 2009 #17 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 arabada elimde telefon ağzımda çakkıdı çakkıdaı sakızz çiğnerken oje sürüyorum tırnaklarıma cadı,,,deli...meçhul,,,şamşeytanı😀
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 arabada elimde telefon ağzımda çakkıdı çakkıdaı sakızz çiğnerken oje sürüyorum tırnaklarıma cadı,,,deli...meçhul,,,şamşeytanı😀
PaSikA Yeni Üye Üye 6 Nisan 2009 #18 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 şamşeytanı meçhul deli bir cadıdır baklava, akşam, temmuz, melek
MEÇHUL Daimi Üye Üye 6 Nisan 2009 #19 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 melek teyzem bir temmuz akşamı baklava yapmıştı süperdii😀 punding..rejim...kilo...spor
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 melek teyzem bir temmuz akşamı baklava yapmıştı süperdii😀 punding..rejim...kilo...spor
PaSikA Yeni Üye Üye 6 Nisan 2009 #20 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Ne kadar spor yaparsan yap puding yediğin sürece kilo veremezsin:laugh::laugh: kumanda, koltuk, tencere, kapı
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Ne kadar spor yaparsan yap puding yediğin sürece kilo veremezsin:laugh::laugh: kumanda, koltuk, tencere, kapı