*Peri.Tozu* Üye Üye 18 Şubat 2011 #231 Bir yandan anneannemden kalan yüzüğe bakarken bir yandan kalemimi arıyordum ama bir de ne göriyim!Fare var perdenin tülünü kopartıp fareyi kuyruğundan tutup camdan dışarıya attım. 😀 😀 😀 Çöp,bilgisayar,tuz,saat.Kolay gelsin 😀
Bir yandan anneannemden kalan yüzüğe bakarken bir yandan kalemimi arıyordum ama bir de ne göriyim!Fare var perdenin tülünü kopartıp fareyi kuyruğundan tutup camdan dışarıya attım. 😀 😀 😀 Çöp,bilgisayar,tuz,saat.Kolay gelsin 😀
büşra.shid Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2011 #232 bilgisayarımı çöpe atınca saatime tuz kaçtı 😀 KOKU,AT,AŞK,KİTAP buyrun yeni kelimeler 😀
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 15 Mayıs 2011 #233 büşraşit<3' Alıntı: bilgisayarımı çöpe atınca saatime tuz kaçtı 😀 KOKU,AT,AŞK,KİTAP buyrun yeni kelimeler 😀 Genişletmek için tıkla ... Cümleye bak be Aşk adlı Kitabı elime aldim ve kokmuş sahibine attım🙂🙂 domates, paspas, fil, gergedan😀
büşraşit<3' Alıntı: bilgisayarımı çöpe atınca saatime tuz kaçtı 😀 KOKU,AT,AŞK,KİTAP buyrun yeni kelimeler 😀 Genişletmek için tıkla ... Cümleye bak be Aşk adlı Kitabı elime aldim ve kokmuş sahibine attım🙂🙂 domates, paspas, fil, gergedan😀
büşra.shid Yeni Üye Üye 16 Mayıs 2011 #234 gergedanımı paspasa gönderince fillerim domates soydu 😀 yeni kelimeler : HOROZ,ENTEL,ŞİRKET,MANİFATURA 😀 😀
gergedanımı paspasa gönderince fillerim domates soydu 😀 yeni kelimeler : HOROZ,ENTEL,ŞİRKET,MANİFATURA 😀 😀
pamukşekeri Aktif Üye Üye 17 Mayıs 2011 #235 entel horoz ötünce manifatura şirket,m çöktü🙂) yeni kelimeler=gökyüzü ,kaşımak,tükürük.merdane.. 🙂🙂
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 17 Mayıs 2011 #236 gökyüzü ,kaşımak,tükürük.merdane Gökyüzünde uçarken kaşındım merdanemle kaşındım birde sana tükürdüm..
gökyüzü ,kaşımak,tükürük.merdane Gökyüzünde uçarken kaşındım merdanemle kaşındım birde sana tükürdüm..
pamukşekeri Aktif Üye Üye 17 Mayıs 2011 #238 adil tanık adli sanıkla karşı karşıya gelmiş adalet yerini bulmuş.. taze kelimeler: karafatma,sevda,nefret,ayçiçeği
adil tanık adli sanıkla karşı karşıya gelmiş adalet yerini bulmuş.. taze kelimeler: karafatma,sevda,nefret,ayçiçeği
Cennet-ul Meva Daimi Üye Üye 18 Mayıs 2011 #239 taze kelimelerime karafatmaya siir yazarken sevda dolusu nefret dolusu aycicigegi koydum ismini..😀 oyun, majyac, canta, top
taze kelimelerime karafatmaya siir yazarken sevda dolusu nefret dolusu aycicigegi koydum ismini..😀 oyun, majyac, canta, top
pamukşekeri Aktif Üye Üye 18 Mayıs 2011 #240 Cennet-ul Meva' Alıntı: taze kelimelerime karafatmaya siir yazarken sevda dolusu nefret dolusu aycicigegi koydum ismini..😀 oyun, majyac, canta, top Genişletmek için tıkla ... oyun çantasıyla top oynarken majyac (o neyse artık) oldu 🙂🙂 Taze Kelimeler=karpuz,kazma,okul,çömlek
Cennet-ul Meva' Alıntı: taze kelimelerime karafatmaya siir yazarken sevda dolusu nefret dolusu aycicigegi koydum ismini..😀 oyun, majyac, canta, top Genişletmek için tıkla ... oyun çantasıyla top oynarken majyac (o neyse artık) oldu 🙂🙂 Taze Kelimeler=karpuz,kazma,okul,çömlek