Asel_belis Yeni Üye Üye 27 Eylül 2009 #181 bebeğin parmağından akan kanlar evi kirletti bende çamaşır suyuyla temizleyip evi çiçek gibi yaptım 😀 perde, onur, kertenkele, kuş
bebeğin parmağından akan kanlar evi kirletti bende çamaşır suyuyla temizleyip evi çiçek gibi yaptım 😀 perde, onur, kertenkele, kuş
destina_ Yeni Üye Üye 27 Eylül 2009 #182 perde, onur, kertenkele, kuş -Onur Perde, evinde kuş ve kertenkele beslerdi:minik: kilim, mekan, kağıt, melek. Son düzenleme: 27 Eylül 2009
perde, onur, kertenkele, kuş -Onur Perde, evinde kuş ve kertenkele beslerdi:minik: kilim, mekan, kağıt, melek.
duygum_06 Hamiş Melek 13 Ekim 2009 #183 mekandaki kilim kağıt gibiydi meleğim 🙂 saz müzik balkon soğuk
$ul€ Yeni Üye Üye 16 Ekim 2009 #184 hava soğuktu ama balkona çıkıp saz çaldım ve duyan herkes müziğimi beğendi peçete kro okul müdür 😀
PaSikA Yeni Üye Üye 16 Ekim 2009 #185 kro okul müdürü peçeteyle terini sildi 😀 (ayy ne iğrenç bir cümle) kar, printer, buzdolabı, kayısı
PeLiNiM Yeni Üye Üye 16 Ekim 2009 #186 kar, printer, buzdolabı, kayısı Printerim bozulunca ,dolaptan kayısı alıp,kar yağsa ne güzel olurdu diye düşündüm. Laminant,kroki,fındık,yıldız
kar, printer, buzdolabı, kayısı Printerim bozulunca ,dolaptan kayısı alıp,kar yağsa ne güzel olurdu diye düşündüm. Laminant,kroki,fındık,yıldız
orkide Aktif Üye Üye 16 Ekim 2009 #187 laminant kroki fındık yıldız ha tam sana göre olmuş ha hah eh yazayım du allahım ya sözlere bak yıldız falıma baktırdım evin krokisi bilem çıktı laminantın üzerinmde fındık kırıyomuşum ............ h oldumu gı h buda benim kelimeler = fırsat seks ışık püf ha
laminant kroki fındık yıldız ha tam sana göre olmuş ha hah eh yazayım du allahım ya sözlere bak yıldız falıma baktırdım evin krokisi bilem çıktı laminantın üzerinmde fındık kırıyomuşum ............ h oldumu gı h buda benim kelimeler = fırsat seks ışık püf ha
PeLiNiM Yeni Üye Üye 16 Ekim 2009 #188 buda benim kelimeler = fırsat seks ışık püf ha senden de başka kelime beklemezdim Orkide ışığa püf deyip fırsat buldukça sex kitabı okurdu😀 maç,matkap,bandocu,kuruyemişçi
buda benim kelimeler = fırsat seks ışık püf ha senden de başka kelime beklemezdim Orkide ışığa püf deyip fırsat buldukça sex kitabı okurdu😀 maç,matkap,bandocu,kuruyemişçi
orkide Aktif Üye Üye 16 Ekim 2009 #189 maç matkap bandocu kuruyemişçi haha kuruyemişçi maça öyle bir dalmıştıki ordaki matkap sesini vede yoldan geçen bandocuları bile duymuyordu hahah aşk ev kira yatak hahah Son düzenleme: 16 Ekim 2009
maç matkap bandocu kuruyemişçi haha kuruyemişçi maça öyle bir dalmıştıki ordaki matkap sesini vede yoldan geçen bandocuları bile duymuyordu hahah aşk ev kira yatak hahah
PeLiNiM Yeni Üye Üye 17 Ekim 2009 #190 aşk ev kira yatak hahah Kira parasını ödeyemeyince aşk dolu yatağımı evin önüne koydular Görümce,kaynana,kayın,matkap
aşk ev kira yatak hahah Kira parasını ödeyemeyince aşk dolu yatağımı evin önüne koydular Görümce,kaynana,kayın,matkap