AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 9 Eylül 2009 #161 toz . ucak . mandalina . kulaklik uçak ortalığı toz duman ederken ben kulagımda kulaklık mandalina yiyordum... ekmek soğan bebek çay
toz . ucak . mandalina . kulaklik uçak ortalığı toz duman ederken ben kulagımda kulaklık mandalina yiyordum... ekmek soğan bebek çay
Moss Üye Üye 9 Eylül 2009 #162 AuSSie-AnGeL' Alıntı: toz . ucak . mandalina . kulaklik uçak ortalığı toz duman ederken ben kulagımda kulaklık mandalina yiyordum... ekmek soğan bebek çay Genişletmek için tıkla ... Bebeğimin karnı acıkmış, ben de hemen ocaga cay koydum, yanına da ekmek soğan aldım. (meteliksizlikten😀) dipnot: bebek:sevgili 😀 bahçe, diken, çark, kum
AuSSie-AnGeL' Alıntı: toz . ucak . mandalina . kulaklik uçak ortalığı toz duman ederken ben kulagımda kulaklık mandalina yiyordum... ekmek soğan bebek çay Genişletmek için tıkla ... Bebeğimin karnı acıkmış, ben de hemen ocaga cay koydum, yanına da ekmek soğan aldım. (meteliksizlikten😀) dipnot: bebek:sevgili 😀 bahçe, diken, çark, kum
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 9 Eylül 2009 #163 bahçe, diken, çark, kum Bu çark döndükçe bahçemdeki dikenli güllerim kum misali hiç bitmeyecek...... kar kumanda internet masa 😀
bahçe, diken, çark, kum Bu çark döndükçe bahçemdeki dikenli güllerim kum misali hiç bitmeyecek...... kar kumanda internet masa 😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 9 Eylül 2009 #164 Masanin üzerinde kumanda duruyordu, tam internete girecektim, baktim kar yagio 😕😕😕 tirnak . saat . izin. badana
Masanin üzerinde kumanda duruyordu, tam internete girecektim, baktim kar yagio 😕😕😕 tirnak . saat . izin. badana
HaYaL Daimi Üye Üye 14 Eylül 2009 #165 tirnak . saat . izin. badana İzin günümde tırnağımı keseyim dedim ,saate bir baktım ki badanacıların gelme vakti yaklaşmış😀 ütü,kitap,kuyruk,salam...
tirnak . saat . izin. badana İzin günümde tırnağımı keseyim dedim ,saate bir baktım ki badanacıların gelme vakti yaklaşmış😀 ütü,kitap,kuyruk,salam...
Asel_belis Yeni Üye Üye 18 Eylül 2009 #166 ıslanan kitabımı ütüyle kuruturken mutfaktan salam alıp kaçan kediyi gördüm ve kuyruğundan yakaladım x)) balık, ayakkabı, havlu, taş
ıslanan kitabımı ütüyle kuruturken mutfaktan salam alıp kaçan kediyi gördüm ve kuyruğundan yakaladım x)) balık, ayakkabı, havlu, taş
M Misafir Forum Okuru 18 Eylül 2009 #167 Havlumu boynuma attım, balık tutmaya giderken ayakkabıma taş değdi topuğum kırıldı. (balık tutmaya topuklu ayakkabıyla bir ben giderim heralde ) tornavida, kıskançlık, ukala, rüyam
Havlumu boynuma attım, balık tutmaya giderken ayakkabıma taş değdi topuğum kırıldı. (balık tutmaya topuklu ayakkabıyla bir ben giderim heralde ) tornavida, kıskançlık, ukala, rüyam
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 19 Eylül 2009 #168 Rüyam sevgilisinin Kiskanclik yüzünden ukalaca yorumlarina cok kizdi, ve onu tornavida ile oymaya calisti Dakika, Torba, Simarik , Yorum 🙂🙂🙂🙂
Rüyam sevgilisinin Kiskanclik yüzünden ukalaca yorumlarina cok kizdi, ve onu tornavida ile oymaya calisti Dakika, Torba, Simarik , Yorum 🙂🙂🙂🙂
PeLiNiM Yeni Üye Üye 19 Eylül 2009 #169 Dakika, Torba, Simarik , Yorum Dakikalarca şımarık çocuğun torbasında ne taşıdığını yorumladım. perde,pist,kızılcık,devekuşu
Dakika, Torba, Simarik , Yorum Dakikalarca şımarık çocuğun torbasında ne taşıdığını yorumladım. perde,pist,kızılcık,devekuşu
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 19 Eylül 2009 #170 perde,pist,kızılcık,devekuşu pisste devekuşu kızılcık şerbeti içerken sahnenin perdeleri açılıverdi 😀 😀 çok alakasız bir cümle oldu ama olsn amann.... 😀 okul - çarşı - pahalı - sinek
perde,pist,kızılcık,devekuşu pisste devekuşu kızılcık şerbeti içerken sahnenin perdeleri açılıverdi 😀 😀 çok alakasız bir cümle oldu ama olsn amann.... 😀 okul - çarşı - pahalı - sinek