PeLiNiM Yeni Üye Üye 17 Ağustos 2009 #151 sene, kilit,boncuk,oturak Bu sene o kadar unutkanım kikilidi,boncuğu ,oturağı Hayal' de unutmuşum! bebek,baklava,dede,tümleç
sene, kilit,boncuk,oturak Bu sene o kadar unutkanım kikilidi,boncuğu ,oturağı Hayal' de unutmuşum! bebek,baklava,dede,tümleç
gönülll Yeni Üye Üye 5 Eylül 2009 #152 "ben bebekken dedem hergün bize gelip baklava getirirdi" cümlesinin tümlecini bulunuz :laugh::laugh::laugh::bai: bedava, güneş, evli, yüksek topuklar 😀
"ben bebekken dedem hergün bize gelip baklava getirirdi" cümlesinin tümlecini bulunuz :laugh::laugh::laugh::bai: bedava, güneş, evli, yüksek topuklar 😀
BİTTERİM Yeni Üye Üye 5 Eylül 2009 #153 evliyken bedava yüksek topuklu ayakkabı aldım güneş çarptı çooooooook saçma oldu:laugh::laugh: yakamoz,aşkım,deli,gülmek
evliyken bedava yüksek topuklu ayakkabı aldım güneş çarptı çooooooook saçma oldu:laugh::laugh: yakamoz,aşkım,deli,gülmek
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 5 Eylül 2009 #154 Deli askim, yakamozu gördükce hep gülüyor 😀 kalem, sabun, corap, hastane 😀
ela.selim Yeni Üye Üye 5 Eylül 2009 #155 Lanet kaLemi düşüRDüm aLıRqen Sabuna bastım ÇoRabım yırtıldı sonuç hastane (nOt saqaR qız) :meri: kaLıCı.sahte.zOrLuq.hayat haDe yapın ßqim !!.. xD Son düzenleme: 5 Eylül 2009
Lanet kaLemi düşüRDüm aLıRqen Sabuna bastım ÇoRabım yırtıldı sonuç hastane (nOt saqaR qız) :meri: kaLıCı.sahte.zOrLuq.hayat haDe yapın ßqim !!.. xD
PeLiNiM Yeni Üye Üye 6 Eylül 2009 #156 kaLıCı.sahte.zOrLuq.hayat Sahte hayatların kalıcı zorluklarından bıktım artık.........😀 terör,boncuk,bacak,defter
kaLıCı.sahte.zOrLuq.hayat Sahte hayatların kalıcı zorluklarından bıktım artık.........😀 terör,boncuk,bacak,defter
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 6 Eylül 2009 #157 terör,boncuk,bacak,defter Defterim de terörü lanetleyen yazıları okurken bacağım kaşındı ve nazar boncuğum düştü.... kitap - mum - ayak - muz 🙂
terör,boncuk,bacak,defter Defterim de terörü lanetleyen yazıları okurken bacağım kaşındı ve nazar boncuğum düştü.... kitap - mum - ayak - muz 🙂
PeLiNiM Yeni Üye Üye 8 Eylül 2009 #158 kitap - mum - ayak - muz 🙂 Mum ışığında ,ayaklarımı uzatmış,muz yiyerek kitap okuyordum ki;ayaklarıma yumuşak bir şeyin dokunduğunu farkettim sirke,piramit,kıskanç,mutlu.........
kitap - mum - ayak - muz 🙂 Mum ışığında ,ayaklarımı uzatmış,muz yiyerek kitap okuyordum ki;ayaklarıma yumuşak bir şeyin dokunduğunu farkettim sirke,piramit,kıskanç,mutlu.........
BaHaRR Yeni Üye Üye 9 Eylül 2009 #159 kardeşim kavanozdaki piramit balığıma sireke döktü kıskançlığından sonrada mutlu mutlu güldü 😀 ay,kumsal,cevre,ev
kardeşim kavanozdaki piramit balığıma sireke döktü kıskançlığından sonrada mutlu mutlu güldü 😀 ay,kumsal,cevre,ev
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 9 Eylül 2009 #160 evin cevresindeki kumsala gittim oradanda ay*i seyrettim 🙂 toz . ucak . mandalina . kulaklik . 🙂