peri_masalı Yeni Üye Üye 14 Ağustos 2009 #141 su, kalem, ilaç, pencere suyumu ve ilacımı içerken bide baktım kaybolan kalemim pencerenin önüne düşmüş... televizyon,elma,ayna,sıkıntı
su, kalem, ilaç, pencere suyumu ve ilacımı içerken bide baktım kaybolan kalemim pencerenin önüne düşmüş... televizyon,elma,ayna,sıkıntı
M * MuCiZé * Forum Okuru 14 Ağustos 2009 #142 televizyon,elma,ayna,sıkıntı bir elimde ayna,bir elimde elma can sıkıntısından tv izliyorum 🙂 cüzdan,para,hırsız,melek 🙂
televizyon,elma,ayna,sıkıntı bir elimde ayna,bir elimde elma can sıkıntısından tv izliyorum 🙂 cüzdan,para,hırsız,melek 🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 14 Ağustos 2009 #143 cüzdan,para,hırsız,melek Melek gibi bir hırsız cüzdamıdaki parayı çalıp uçtu 😀 Şiir,temiz,su,keçi...
peri_masalı Yeni Üye Üye 15 Ağustos 2009 #144 Şiir,temiz,su,keçi... temiz suyun başında otlayan keçiyi izlerken içimden şiir okumak geldi... akrep,siyah,fotoğraf,aşk
Şiir,temiz,su,keçi... temiz suyun başında otlayan keçiyi izlerken içimden şiir okumak geldi... akrep,siyah,fotoğraf,aşk
HaYaL Daimi Üye Üye 16 Ağustos 2009 #145 Siyah beyaz bir aşk fotoğrafını incelerken kenarda akrep olduğunu farkettim.... menü,bilgisayar,kırpmak,sevinç....
Siyah beyaz bir aşk fotoğrafını incelerken kenarda akrep olduğunu farkettim.... menü,bilgisayar,kırpmak,sevinç....
PeLiNiM Yeni Üye Üye 16 Ağustos 2009 #146 menü,bilgisayar,kırpmak,sevinç.... Menüyü gören müşteri ,sevinçle gözlerini kırparken ,bilgisayarında kendisini bekleyen işi hatırladı.. Oruç,müze,maç,yırtmak
menü,bilgisayar,kırpmak,sevinç.... Menüyü gören müşteri ,sevinçle gözlerini kırparken ,bilgisayarında kendisini bekleyen işi hatırladı.. Oruç,müze,maç,yırtmak
orkide Aktif Üye Üye 17 Ağustos 2009 #147 oruç müze maç yırtmak dün oruçlu oruçlu kalktık taaaa nerdeki ayasofya müzesine gediyodukki tam o sırada arkadaşı aradı oğlum maça gelmicenmi dedi yırttık bidaki sefere naparım bilmem artıkın bakkal memişlik anammmm yalannnnn
oruç müze maç yırtmak dün oruçlu oruçlu kalktık taaaa nerdeki ayasofya müzesine gediyodukki tam o sırada arkadaşı aradı oğlum maça gelmicenmi dedi yırttık bidaki sefere naparım bilmem artıkın bakkal memişlik anammmm yalannnnn
M * MuCiZé * Forum Okuru 17 Ağustos 2009 #148 bakkal memişlik anammmm yalannnnn orkide gı bu memişlik ne 😀 anammmm orkidem bukadar olur,sen git cahil mutluluk,bakkala deki ;melekler için yalancı memişlikten satılıyo mu burda😀 orkide,çiçek,böcek,dayı
bakkal memişlik anammmm yalannnnn orkide gı bu memişlik ne 😀 anammmm orkidem bukadar olur,sen git cahil mutluluk,bakkala deki ;melekler için yalancı memişlikten satılıyo mu burda😀 orkide,çiçek,böcek,dayı
PeLiNiM Yeni Üye Üye 17 Ağustos 2009 #149 orkide,çiçek böcek ,dayı Dayımın bana getirdiği orkidelerin üstünde,çiçekten çok böcek vardı😀 menemen,guatr,fırça,bisiklet
orkide,çiçek böcek ,dayı Dayımın bana getirdiği orkidelerin üstünde,çiçekten çok böcek vardı😀 menemen,guatr,fırça,bisiklet
HaYaL Daimi Üye Üye 17 Ağustos 2009 #150 menemen,guatr,fırça,bisiklet Bisikletimi fırçalarken annem ona yaptığım menemenimi yemek istemiş ve guatrı azmış 😀 sene,kilit,buncuk,oturak 😀
menemen,guatr,fırça,bisiklet Bisikletimi fırçalarken annem ona yaptığım menemenimi yemek istemiş ve guatrı azmış 😀 sene,kilit,buncuk,oturak 😀