HaYaL Daimi Üye Üye 28 Haziran 2009 #131 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 nikah, televizyon, ögretmen, lamba Televizyon izlerken lambayı söndürdüm meğer o sırada öğretmenimin nikahı oluyormuş...😀 Pet bardak,güneş,elma,inci......
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 nikah, televizyon, ögretmen, lamba Televizyon izlerken lambayı söndürdüm meğer o sırada öğretmenimin nikahı oluyormuş...😀 Pet bardak,güneş,elma,inci......
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 17 Temmuz 2009 #132 pet bardagimi , elmami yerken, incinin üstüne koymustum, onuda günes eritmis 😀 isim, battaniye, internet, patates
pet bardagimi , elmami yerken, incinin üstüne koymustum, onuda günes eritmis 😀 isim, battaniye, internet, patates
PeLiNiM Yeni Üye Üye 13 Ağustos 2009 #133 isim, battaniye, internet, patates pasaklı kadın internetinin altına patates ,üstüne battaniye koymuş,ismini bilmiyorum.. banyo,havuç,okul,kaymakam
isim, battaniye, internet, patates pasaklı kadın internetinin altına patates ,üstüne battaniye koymuş,ismini bilmiyorum.. banyo,havuç,okul,kaymakam
Moss Üye Üye 13 Ağustos 2009 #134 banyo,havuç,okul,kaymakam Okuldan çıktım, annemin resmi belgelerini kaymakama teslim ettikten sonra eve geldim havuç desenli terliklerimle banyo sefama başladım...... 😀 ben, sen, o, onlar
banyo,havuç,okul,kaymakam Okuldan çıktım, annemin resmi belgelerini kaymakama teslim ettikten sonra eve geldim havuç desenli terliklerimle banyo sefama başladım...... 😀 ben, sen, o, onlar
S sade_soda Yeni Üye Üye 13 Ağustos 2009 #135 ben,sen o, onlar BEN, ONLAR a giderken O da SEN i görmek için sana geliyormuş. kazak, şeftali, roman, parfüm
ben,sen o, onlar BEN, ONLAR a giderken O da SEN i görmek için sana geliyormuş. kazak, şeftali, roman, parfüm
Moss Üye Üye 13 Ağustos 2009 #136 kazak, şeftali, roman, parfüm Pazardan kazak, seftali, roman ve parfüm aldım 😀 aşk, sevgili, cinayet, teklif
kazak, şeftali, roman, parfüm Pazardan kazak, seftali, roman ve parfüm aldım 😀 aşk, sevgili, cinayet, teklif
M * MuCiZé * Forum Okuru 14 Ağustos 2009 #137 aşk, sevgili, cinayet, teklif cinayete karışmamı teklif eden sevgilimi hala büyük bir aşkla seviyorum ehuaaa,,,varmı böle bişey ya😀 erkek milleti,ihanet,yalan,portakal 😀
aşk, sevgili, cinayet, teklif cinayete karışmamı teklif eden sevgilimi hala büyük bir aşkla seviyorum ehuaaa,,,varmı böle bişey ya😀 erkek milleti,ihanet,yalan,portakal 😀
orkide Aktif Üye Üye 14 Ağustos 2009 #138 şu erkek milletinin yalanı ihaneti bitmez potakallarımıza bakmaktanda geri kalmazlar salla vur gitme gerigel
şu erkek milletinin yalanı ihaneti bitmez potakallarımıza bakmaktanda geri kalmazlar salla vur gitme gerigel
PeLiNiM Yeni Üye Üye 14 Ağustos 2009 #139 salla,vur, gitme gerigel Ayşe ipi sallarken,arada topa da vur,eve gitme gidersen de gerigel.... Aşk,gıcıklık,meyve,cinnet
salla,vur, gitme gerigel Ayşe ipi sallarken,arada topa da vur,eve gitme gidersen de gerigel.... Aşk,gıcıklık,meyve,cinnet
handanca Daimi Üye Yönetici 14 Ağustos 2009 #140 pelinsu' Alıntı: salla,vur, gitme gerigel Ayşe ipi sallarken,arada topa da vur,eve gitme gidersen de gerigel.... Aşk,gıcıklık,meyve,cinnet Genişletmek için tıkla ... Aşk bir meyve, öyle bir meyveki gıcıklık olsun diye cinnet geçirip ev bastırır.😀 su, kalem, ilaç, pencere
pelinsu' Alıntı: salla,vur, gitme gerigel Ayşe ipi sallarken,arada topa da vur,eve gitme gidersen de gerigel.... Aşk,gıcıklık,meyve,cinnet Genişletmek için tıkla ... Aşk bir meyve, öyle bir meyveki gıcıklık olsun diye cinnet geçirip ev bastırır.😀 su, kalem, ilaç, pencere