Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
melişlerim hangi parfümü kullanıyorsunuz?? beyendiğiniz parfümlerin isimlerini yazın paylaşın... benim sevdiğim parfümler bunlar..şimdi costume national 21 kullaniyorum ve tavsiye ederim...
hepsini kullandım ve %100 harika olduklarına kanaat getirdim..ayrıca tavsiye ederim....
yine benn🙂 evetbende talayı kullanmak istiyorum bir türlü cesaret edip baslayamadım kesin deneyecegim faydasını gören çok diyorum kızlar bu arada çok güzel paylasımlar yapmışsınız 🙂
parfüm konusuna gelelim tatlımsı agır yogun kokuları hiç sevmem biraz daha ferah yada çiçeksi kokulardan hoşlanırım...
Bütün kokoşlara günaydın Kızlar tam kokoşlara göre bir kurabiye buldum Kokoş Kurabiye tarifini veriyorum bütün kokoşlara afiyet olsun 😀
Malzemeler: 1 yumurta akı 2 çay bardağı pudra şekeri 2,5 çay bardağı hindistan cevizi
Yapılışı: Yayvan bir tencereye su koyup ocağa koyulur. Isıya dayanıklı ayrı bir cam kabı üzerine oturtup ben-marie kurularak yumurta akı ve şeker koyulaşana kadar çırpılır. Ocakan alınır ve hindistan cevizleri eklenerek karıştırılır. Karışımdan yemek kaşığıyla alınaran yağlı kağıt serilmiş tepsiye aralıklı olarak dizilir. 100 C de ısıtılmış fırında içleri tamamen kuruyana kadar pişirilir. Soğuduktan sonra erimiş çikolataya batırarak süslenir.
Not : Bu ölçülerle 9 adet çıkıyor.
Kullandığım parfüme gelince Calvin Klein Escape kullanıyorum