kokoşlar odası....:)

kokoş melişlerim sizleere bi sorum olacaktı çok acil çözüm önerilerniz bekliyorum.
şimdi benm bacaklarımda kıl dönmeleri var bunlar yüzünden yralar oluo kızarıklıklar oluo kızlar btksel karışmlarınz varmı bildgnz?? lütfen yazın buraya..çok ihtyacm var.. teşekkürler şimdiden🙂

Canım bu konuda benim sana bir önerim olacak ama hemen yapabileceğin birşey değil denize gidip yandığın zaman derin soyuluyor hafiften o batıklara çok iyi geliyormuş

Canım benim daha kolay bildiğim bir yöntem var kabak lifi alıcaksın her banyoda bacaklarını aşağıdan yukarıya doğru lifliyceksin batmasını % 90 önlüyor.birde tüylerini aldıktan sonra karınca yumurtası kremi kullanırsan hiçbir sorunun kalmaz çünkü daha çıkmıyorlar.çıkan ufaklarda çok ince olduğundan batmıyor.

teşekkür edrm kızlar önerlernz için ..kabak lifini aldım bikaç kez kullanmak naspi oldu inş biraz kullanp sonçları yazrm size. batıklara iyi geldi gbi dha bikaç kullanmdan... ama daha bacağmda kızarıklaklar var onu napıcam??ben intrnettn susam yağı ve limon suyu karışmını okumuştm bi bilgsi olan varmı acaba???