kokoşlar odası....:)

canm ben yakmıştım bide kına taşı koymuştum böyle siyah kızıl gibi olmuştu bana yakışmıştı bence dene daha bir güzel oluyo eger sacında beyaz varsa kına taşıda koy çünkü beyazlar kınada güzel dumuyo dahası bende durmadı onun için kına taşıda koymuştum bide kınayı suyla yapma cay suyu veya ceviz yapragını kaynat onun suyu ile yap canım başka sormak istegin olursa ben burdayım

sağol jujummm..çok iyi bilgiler bunlar.şimdi ben hiç kına yakmadım kına taşının ne olduğunu da bilmiyorum.nasıl bir şey?direkt mi konuluyor?çay suyu sıcak soğuk farkeder mi?bir de çok mu koyu olacak elde edilen kına yoksa hafif sulu mu olacak?bir şey daha ne kadar duracak saçta tutmak için?çok soru sordum kusura bakma melişim🙂

kına taşı sacı besliyo bide kınanın rengini hafif koyu yapıyo ve sac daha güzel bir renk alıyo canım kınayı yaparken içine atıyosun ve cayın suyunu kullan derim ben ılık olsun canım normal kına yaklıyoruz ya onun gibi olsun sacına akşamdan sür sabah kalkınca yıka ben öyle yapmıştım
kına sacı hem besliyo vede daha parlak duruyo buna katılıyorum ben baya yakmıştım bir aralar
bide kına taşı aktarlarda var bide hazır olarakta var içinde bitkiler olan hazır kınalar var onun içindede kına taşı var öylede alabilirsin istersen

51131850_584038711.jpg

ayy şu kokoş bebişlere bakınnnnnnnn🙂

bebişler çok tatlılar gercektende bende cok beyendim canım
kına yakmaya karar verdinmi nazmelek yakınca haber canım bakalım sende nasıl durucak

jujum araştırırken birileri soğan suyu koyun falan diyor..ben kına taşını aldım inş yapacam ama yine sana bir sorum olcak.şimdi benim beyazlarım var ve saçımda da ton farklılığı var hepsinin aynı tonda tutması için ne yapmalıyım?
araştırdım zeytinyağı falan koyun diyor.napmalıyım?korkuyorum da🙁

Geri