juju Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2010 #171 nazmelek canım ben açık kumralım sarıya kacıyo yani saçlarım demekki kırmızı bluz beyaz pantalon iyi tşkler canım fikirin için
nazmelek canım ben açık kumralım sarıya kacıyo yani saçlarım demekki kırmızı bluz beyaz pantalon iyi tşkler canım fikirin için
juju Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2010 #172 hepinize ayrı ayrı teşkler canlarım bana fikir vermekte yardımcı oldugunuz için
NaZMeLeK Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2010 #173 cadi_91' Alıntı: selaaaaaaaam süslü pakizeler Genişletmek için tıkla ... selam canım...hoş geldin....sen de kokoş musun yoksa? juju' Alıntı: nazmelek canım ben açık kumralım sarıya kacıyo yani saçlarım demekki kırmızı bluz beyaz pantalon iyi tşkler canım fikirin için Genişletmek için tıkla ... bir şey değil canım...inşaallah eğlenirsin gönlünce..
cadi_91' Alıntı: selaaaaaaaam süslü pakizeler Genişletmek için tıkla ... selam canım...hoş geldin....sen de kokoş musun yoksa? juju' Alıntı: nazmelek canım ben açık kumralım sarıya kacıyo yani saçlarım demekki kırmızı bluz beyaz pantalon iyi tşkler canım fikirin için Genişletmek için tıkla ... bir şey değil canım...inşaallah eğlenirsin gönlünce..
PeLiNiM Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2010 #174 benim sınıfın mezuniyet gecesi var siyah bir elbise giycem inci takılarım olacak ayakkabı konusunda kararsızım haftasonu bir dolaşacağım kızlar
benim sınıfın mezuniyet gecesi var siyah bir elbise giycem inci takılarım olacak ayakkabı konusunda kararsızım haftasonu bir dolaşacağım kızlar
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2010 #175 PeLiNiM' Alıntı: benim sınıfın mezuniyet gecesi var siyah bir elbise giycem inci takılarım olacak ayakkabı konusunda kararsızım haftasonu bir dolaşacağım kızlar Genişletmek için tıkla ... benim canım ne giyse yakışır... buarada hayırlı alışerişler 🙂
PeLiNiM' Alıntı: benim sınıfın mezuniyet gecesi var siyah bir elbise giycem inci takılarım olacak ayakkabı konusunda kararsızım haftasonu bir dolaşacağım kızlar Genişletmek için tıkla ... benim canım ne giyse yakışır... buarada hayırlı alışerişler 🙂
NaZMeLeK Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2010 #177 PeLiNiM' Alıntı: benim sınıfın mezuniyet gecesi var siyah bir elbise giycem inci takılarım olacak ayakkabı konusunda kararsızım haftasonu bir dolaşacağım kızlar Genişletmek için tıkla ... ayy benim kuzum ne de güzel olacak... şöyle açık,, taşlı zarif bir şey al... iyi eğlenceler🙂
PeLiNiM' Alıntı: benim sınıfın mezuniyet gecesi var siyah bir elbise giycem inci takılarım olacak ayakkabı konusunda kararsızım haftasonu bir dolaşacağım kızlar Genişletmek için tıkla ... ayy benim kuzum ne de güzel olacak... şöyle açık,, taşlı zarif bir şey al... iyi eğlenceler🙂
PeLiNiM Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2010 #178 Sağol perisacığım bir de arkadaşımın sınıf gecesine gidecem yani iki ayrı kıyafet , çocuklar bile abiye almışlar düşünün eee kolaymı 5 bitecek eğlenmeliyiz değil mi?
Sağol perisacığım bir de arkadaşımın sınıf gecesine gidecem yani iki ayrı kıyafet , çocuklar bile abiye almışlar düşünün eee kolaymı 5 bitecek eğlenmeliyiz değil mi?
NaZMeLeK Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2010 #180 oy oy oy yerim ben onları..tabi canım kolay değil..5 bitecek🙂