kokoşlar odası....:)

30149110pl8.jpg

bu model çok tatlı🙂

canım ben o siyah ve krem rengi olanın ikisinide istiyorum çok güzel ler yaaaa
nazmelek seninkilerde çok güzel hepsini istiyorum ben yaaaa
ben severim topuklu ayakkabıları tşkelr ayakkabalılar içim kokoşlarım

selulitten_kurtulmak_icin_sirke_maskesi.jpg
Selülitle savaşta en çok kullanılan yöntem vücudu sarmaktır. Sarmak için özel bir örtü türü kullanılmalıdır. Uzun süre vücut ısısını koruyup, “sera etkisi” ortaya çıkaracak bir madde olmalıdır. Bu yöntemde kullanılan beyaz kil çok iyi sonuçlar vermektedir.

Sirke Maskesi
Bu yöntem için sadece doğal elma sirkesi uygundur, derecesi %4-6 civarındadır.
Elma sirkesi ve suyu 1:1 oranında karıştırın. Bu karışıma limon yağı veya nane yağı veya biberiye yağı eklenebilir.
Selülitli bölgeye sürün. Üzerini naylonla ve onun da üzerini battaniyeyle kapatın.
Yarım saat – 1 saat bekleyin. Sonra maskeyi yıkayın, nemlendirici sürün.

selulitten_kurtulmak_icin_dogal_maske_2.jpg
Doğal Maske - 2

Kayın ağacının kabukları bir saat süreyle suda kaynatılır.

Süzülerek elde edilen sıvı bir kaba doldurularak dinlendirilir.
Dinlendirilen sıvıdan, tedavi süresince vücudun selülitli bölgelerine iki saatte bir kompres yapılır.
Ayrıca ısıtılan bu sıvı ile her gün banyo yapılır.

Selülitle savaşta en çok kullanılan yöntem vücudu sarmaktır. Sarmak için özel bir örtü türü kullanılmalıdır. Uzun süre vücut ısısını koruyup, “sera etkisi” ortaya çıkaracak bir madde olmalıdır. Bu yöntemde kullanılan beyaz kil çok iyi sonuçlar vermektedir.
Yağ Maskesi
20 ml zeytinyağı (badem, jojoba yağları da olabilir) + 3 damla limon yağı + 3 damla ardıç yağı + 3 damla lavanta yağı. İyice karıştırın, sorunlu bölgeye uygulayın.
Kompres yapın. 0.5 – 1 saat bekletin.
Daha sonra yıkayıp nemlendirici sürün.

kadınların baş belasi selülitin tedavisi için bir iki doğal maske hazırlama yöntemini yazmış bulundum...kokoşlarım bildiğiniz,denediğiniz bir karışım varsa tarifini ve ya krem varsa ismini yazın ki herkes yararlansın....🙂

selülit.. Başımızın belası .. ben savuna şort giyiyorum genelde ve giymeden herangibir yağ sürüyorum biberiye lavanta portakal yagı vs gibi... ve hem basen bolgeme hemde baacaklarımdaki selülitlerin gelişmemesine faydası var...

Geri