NaZMeLeK Yeni Üye Üye 24 Nisan 2010 #132 juju' Alıntı: gezinirken yeni gördüm burayı ben geldim kokoşlar bende biraz kokoşum anlıyıcagınız artık bende sizinleyim kokoşlarım Genişletmek için tıkla ... aramıza hoş geldin jujummmmmm....iyiy paylaşımlar kokoşummm🙂 miss angel' Alıntı: bunu beğenecğnden emnm inş böle güzel bi model bulablrz kuşum🙂 Genişletmek için tıkla ... ayyyy çok güzellermiş gerçekten kuzum..bak şu modelin kremi çok tatlı işte..ama yok ki bizim buralarda🙁çoooook sağol yafrim bu çantayı beğendim kızlar nasıl güzel mi kokoşlarım[/QUOTE] pelinimmm çok tatlıymış seni kokoş seniiiiiii zevkliymiş de benim arkadaşımmm🙂
juju' Alıntı: gezinirken yeni gördüm burayı ben geldim kokoşlar bende biraz kokoşum anlıyıcagınız artık bende sizinleyim kokoşlarım Genişletmek için tıkla ... aramıza hoş geldin jujummmmmm....iyiy paylaşımlar kokoşummm🙂 miss angel' Alıntı: bunu beğenecğnden emnm inş böle güzel bi model bulablrz kuşum🙂 Genişletmek için tıkla ... ayyyy çok güzellermiş gerçekten kuzum..bak şu modelin kremi çok tatlı işte..ama yok ki bizim buralarda🙁çoooook sağol yafrim bu çantayı beğendim kızlar nasıl güzel mi kokoşlarım[/QUOTE] pelinimmm çok tatlıymış seni kokoş seniiiiiii zevkliymiş de benim arkadaşımmm🙂
miss angel Yeni Üye Üye 24 Nisan 2010 #133 ayyyy çok güzellermiş gerçekten kuzum..bak şu modelin kremi çok tatlı işte..ama yok ki bizim buralarda🙁çoooook sağol yafrim cnm bence azmedersek bulablrz😀 hem sana hem bana:meri::meri::meri:
ayyyy çok güzellermiş gerçekten kuzum..bak şu modelin kremi çok tatlı işte..ama yok ki bizim buralarda🙁çoooook sağol yafrim cnm bence azmedersek bulablrz😀 hem sana hem bana:meri::meri::meri:
juju Yeni Üye Üye 26 Nisan 2010 #134 ayakkabılar gercekten güzel ama keşek biraz topuklu olsa kokoşuz yaaa
miss angel Yeni Üye Üye 26 Nisan 2010 #135 juju' Alıntı: ayakkabılar gercekten güzel ama keşek biraz topuklu olsa kokoşuz yaaa Genişletmek için tıkla ... jujum bunlar günlük giyeblceğmz rahat ayakkablar olsn istedm ama sen iste sana topuklu da bulurum🙂
juju' Alıntı: ayakkabılar gercekten güzel ama keşek biraz topuklu olsa kokoşuz yaaa Genişletmek için tıkla ... jujum bunlar günlük giyeblceğmz rahat ayakkablar olsn istedm ama sen iste sana topuklu da bulurum🙂