Kocamla sorunlarim var yardim edin lütfen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tuana3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben eşimle karşılaştığımda eşim ilk eşinden boşanmıştı ve 2 ay sadece normal arkadaştık. sonra evlendik ama ben 4 aylık evliyken beni eski eşiyle aldatmaya başladı 11 aylık evliykende eski eşiyle kaçtı her ikisindede onu affettim. şuan evliliğimizin 14. ayı ama hala şüphelerim var çünkü beni sevmiyor, aşık değil, istemiyorda.... ayrılalım diyorum onuda istemiyor bana zaman ver seni sevecem diyor, ama oyalıyor beni biliyorum. ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin

Yardım edilecek ne var bilmiyorum. Yerinde olsam boşanmak için beklemem.

beraber bişeyler yapmayı teklif et.onun sevdiği ve seninde sevdiğin şyleri yap.sinema olur dışarda yemek yemek olur bunun gibi şeyler.ona snınde herşeyden anladıgını ve eglencelı bırı olabıldıgıı goster.

zor canim ya, rabbim yardimcin olsun.
Esinin seni sevmesi icin Ya vedud zikrini sabahlari 200 defa aksamlarida 400 defa cek. Sayisina dikkat et gün icindede Ya Muksit zikrini cek bu onun huysuzlugunu giderir. Inan cok faydasi var, tek ben deyil cogu tanidigim faydasini gördü. Rabbimin isimlerinin hepsi bir iksirdir. Allah esini islah eylesin, sanada sabir versin. Gör bak kisa bir süre sonra yuvanda yine mutlu olacaksin. Ha zikir ederken Allah c.c. tarafindan kabul olacagindan emin ol ve Allaha c.c. güven.