Ona güvenip güvenmedigimi bilmiyorum bazen öyle anlar oluyorki gercekten cok güveniyorum bazende hic güvenmiyorum hafta ici calisiyorum hafta sonu beni rahat birak diyor arkadaslarimi görmedim gideyim biraz sohbet edeyim diyor ve sinir olmamak elde degil haftanin 5 günü calisiyor zaten hafta sonuda bizimle zaman gecirse olmaz sanki
her gün benimleymis güyya isden gelip yattigi zamani bile bizimle gecirdigini düsünüyor evdeydim disari cikmadim isde diyor anlam veremiyorum
kizim bile babasiyla biseyler yapmak istiyor anne beni neden hep sen parka götürüyorsun babam niye gelmiyor bizimle veya anne babam nezaman gelecek diye beklerken uyya kaliyor cocuk
cocuguyla hic beraber bisey yapmadi 3 yasindaki cocukla beraber kalmaktan korkuyor sürekli cocuk benimle bende cocugu babasina birakipda arkadaslarimla bi kahve icmeye gitmeye hakkim yokmu
inanin bunalima giriyorum cocuk sürekli yanimda hic oturayimda biraz kafa dinleyeyim diyemiyorum cok monoton bi hayatim var
isterdim bize cok düskün bi kocan olsun bizimle olmakdan zevk alsin ama nerdeeeeeeeeeee[/QUOTEaynı sorunları yaşıyomuşuz benimki 2 tane bebeğim var eşim aynısıydı eve gelmek istemiyorum falan bi pazar günü kavga çıkarır ve biz en sonunda ayrılma aşamasına geldik şuan ayrı yşıyoruz çok zor bir durum allah yardımcımız olsun kardeşim