E Edatt Forum Okuru 23 Nisan 2018 #21 Uzman SühaN' Alıntı: Merhaba test sonucuna göre gebesiniz yalnız evde yapılan testlerin hatalı sonuç verme olasılığı var yarın hcg testi yapmanızı öneriyorum. Genişletmek için tıkla ... Kan testinde bhcg 74.48 çıktı. Gebemiyim değil miyim kafam karıştı. 🙁 kagıttaki aralıklara göre 2 hafta diyo ama bilemedim düşük sanki değer
Uzman SühaN' Alıntı: Merhaba test sonucuna göre gebesiniz yalnız evde yapılan testlerin hatalı sonuç verme olasılığı var yarın hcg testi yapmanızı öneriyorum. Genişletmek için tıkla ... Kan testinde bhcg 74.48 çıktı. Gebemiyim değil miyim kafam karıştı. 🙁 kagıttaki aralıklara göre 2 hafta diyo ama bilemedim düşük sanki değer
Uzman SühaN Administrator 24 Nisan 2018 #22 Merhaba, hcg değeriniz görünürde gebelik lehine durumunuzun teyidi için hekim kontrolünde olun..
H hanımcan Forum Okuru 27 Nisan 2018 #23 klomen tedavisi gördüm ve 1 hafta önce yumurta çatlatıcı iğne yapıldı akıntım çok var kasıklarım ağrıyo ne zaman gebelik testi yapabilirim
klomen tedavisi gördüm ve 1 hafta önce yumurta çatlatıcı iğne yapıldı akıntım çok var kasıklarım ağrıyo ne zaman gebelik testi yapabilirim
Uzman SühaN Administrator 27 Nisan 2018 #24 Merhaba, yumurta çatlatıcı iğnenin 14. günü gebelik testi yapabilirsiniz. Kasık ağrısı vajinal akıntı tedavide kullanılan ilaçlardan kaynaklıdır normaldir.
Merhaba, yumurta çatlatıcı iğnenin 14. günü gebelik testi yapabilirsiniz. Kasık ağrısı vajinal akıntı tedavide kullanılan ilaçlardan kaynaklıdır normaldir.
M müzynlamk Forum Okuru 27 Mayıs 2018 #25 6 aydır bebek istiyoruz doktor klomen verdi çatlatıcı iğne vermedi kasıklarım ve belim ağryor adetime 9 gün var test yapsam çıkarmı
6 aydır bebek istiyoruz doktor klomen verdi çatlatıcı iğne vermedi kasıklarım ve belim ağryor adetime 9 gün var test yapsam çıkarmı
Uzman SühaN Administrator 27 Mayıs 2018 #26 Merhaba, boşuna gebelik testi yapmayın. Adetiniz de en az 3 günlük gecikme olursa yada adete 1-2 gün kala gebelik testi yapabilirsiniz. Kullandığınız ilaçlardan kaynaklı septomları yaşıyorsunuz durum normal.
Merhaba, boşuna gebelik testi yapmayın. Adetiniz de en az 3 günlük gecikme olursa yada adete 1-2 gün kala gebelik testi yapabilirsiniz. Kullandığınız ilaçlardan kaynaklı septomları yaşıyorsunuz durum normal.