şimall
Hamiş Melek
haklısın canım. geçmiş olsun sana benimde 2.ayım olacak 1 ay ara ile doktorum aynı banada daha geçen ay dedi rahim filmini. nasıl yapacagım bilemiyorum sen nasıl yaptırdın ücret ne kadar verdin. birde tıkalı olmasının bi belirtisi var miki onu merak ettim adetlerin düzenlimiydi tatlım.
şu doktorları anlamak için yakında bizde doktor olma yolunda adım atacagız heralde. herseyin bi vakti var ama çok sabırsız davranıyoruz bilemiyorum ilk geceden hamile kalanlar nasıl kalıyor çook merak etmeye basladım dogrusu
canım ben konyada özel bı hastanede yaptırdım 40 lira muayene ucretı verdım daha bısey vermedım sonrasında amelıyat ıcın 450 lira kadar bı ucret odedık hepsı bu benım adetlerım gec gleıyodu35 günde bır cok agrılı ve az gleıyodu canım bendekı belırtılerı bunlar volkan yumrtalıkların yavas calısıyo dedı yok polıkıstık overlısın dedı vs ama hıc bırı yokmus bu doktora göre hangısıne ınancam bılmıyorum allah yardımcımız olsun su mubarek gunlerde ıns onu bende cok merak edıyorum yaaa hele su dızı varya öyle bır gecer zamankı adam bı tecavuz sahnesı cekmmıs kadın pat hamıle nasıl bı kapasıtelerı varsa 🙂