evet canım düştü ama erken düştü benim dokmtor önemli diil ilklerde oluyo dedi benim zaten şiddetli kasık ağrılarım vardı bıçak saplanır gibi.o sancılar düşüğün belirtisiymiş zaten.geçen ay ben hamilelik çıktığı zaman kanda yapmıştım çıkmamıştı adetin 33.günü falandı değer 32ydi o zaman.benim sağ kasığımda sancı oluyo ağrı büyürkende o ağrı oluyo benim birde bu ay iğne oldum çatlatma iğnesi 18.gün 19.gün şeffaf akıntı geldi o gecede sancı girdi şiddetli muhtemelen yumurtladım.klomen kullanıyorum ama ben geç yumurtluyorum sorunumda o zaten ya benim.ayın 13 ünde dedi doktor tahlili. bekliyorum ama ben 12 sinde yaptırıcam 13ü cumartesiye geliyo çünkü.o zamana kadar adet olmazsam inşallah güzel haberi vericem.
sende en güzelini yapmışsın doktoru değiştirerek doktoruna güvenmek çok önemli çünkü ayrıca tahlil yapılmadan nasıl tedavi verebiliyo anlamadım benim hormonlarıma bakıldı eşimede sperm sayımı yapıldı.rahim çekilmedim rahim filmi doktorum ilk 3 ay hamile kalmazsan rahim filmi dedi.ben ilk ay kalınca çektirmez herhalde.sende arayı uzatma haberlerini alalım arada gel bizlede paylaş.
canm kanda çıkmaması çok garip ya.idrarda çıkmıyo ultrasonda kesin deil heralde kan testi kesin derler bide eee hangisine güvenelim.dr.a gittm bugün ultrasonla baktı gebelik yok dedi duphaston diye bi adet söktürücü verdi.bu gebelik olsa bile etkilemezmiş.ben akıllıda sormamışım madem gebelik yok niye gebeliğe zarar vermeyen bi söktürücü veriosunuz dememişim.gebelik yok kist de yok niye adet olmadım anlamadım ya.dr.dan çıktıktan sona bisürü soru aklıma geliyo.
hadi bakalım gamişle senden güzel haberler bekliyorum canm.