Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

Adet döneminde oluşan sancının nedeni adet kanının dışarı atılması için oluşan rahimdeki kasılmalar ve rahimdeki dolaşımın azalmasıdır. Bu dönemde rahim içinden salgılanan "prostaglandin" adı verilen maddeler sinir uçlarını uyararak ağrı hissedilmesine sebep olmaktadır. Prostaglandinler vucüdumuzdaki pek çok dokuda bulunan ağrı maddeleridir.
Genel olarak yumurtlamanın olduğu adet sikluslarında sancılı adet görülür. Yani adet döneminde bir miktar dahi olsa sancı olması oldukça normaldir ve kadının o adette yumurtladığının göstergesidir.

klomen baslıcam

merhaba kızlar ben 7 yıllık evlıyım evlendıgım gece hamıle kaldım 6 yasında kızım var allaha sukur kızım hemen oldugu ıcın ıkıncıyı bu sene dusunmeye basladık ama 6 aydır olmuyo anlamadım doktora gıttım yumurtlama takıbıne basladı catlama olmadı bu ay klomen verdı adetımın 5 gunu baslıcam ıns nasıpse ıns rabbım herkese saglıklı hayırlı evlatlar versın klomenın yan etkılerı cokmudur merak ettım kızlar

canım hoş geldin aramıza her ilacın oldugu gibi onunda yan etkisi var.ilk basladıgımda gögüslerim çok agrımıştı.daha baska belirtilerde verebilir tabi.rabbim bebegine kavusmak nasip etsin

yani canım bu kanıya görede ne kadar agrılı oluyorsa o kadar yumurtan çok oluoyr demekki.sagol canım verdiğin bilgiler için

ben bugünde doktora gittim büyümüş yumurtam bu akşam çastlama iğnesi olcam.benim vbiraz geç gelişiyo doktorumda öyle diyo.olsun önemli olan büyümesi geç olsun güç olmasın.

kızlar çatlatma iğnesini vurduktan ne kadar zaman sonra çatlama oluyo?ben bu akşam 9 da vurulcam doktorum yarın akşam ilişki dedi.yaklaşık kaç saat sonra çatlar sizce?

ben bugünde doktora gittim büyümüş yumurtam bu akşam çastlama iğnesi olcam.benim vbiraz geç gelişiyo doktorumda öyle diyo.olsun önemli olan büyümesi geç olsun güç olmasın.
aynen canım amin inşallah hepimizde hamiş oluruzda hep birlikete seviniriz
kızlar çatlatma iğnesini vurduktan ne kadar zaman sonra çatlama oluyo?ben bu akşam 9 da vurulcam doktorum yarın akşam ilişki dedi.yaklaşık kaç saat sonra çatlar sizce?
pek bi bilgim yok tatlım.onu uyuza sormalı prof. olmasına az kaldı.
.
ama önceki ay benim doktorumda alsamına ilişki demişti.bende merakettim tatlım

canm bazıları anesteziye hiç gerek olmadığını söylüyor bilemedim kararsız kaldm bende.rahim filmi çektirdikten sonra hamile olanlarda çok.bu ayı iyi değerlendir canm...

canm benmde 2ay klomen sonucu kistim oluşmuştu sonraki ay attm adetle kistleri.bu ay doğal yolla denedik ama olacağını sanmıyorum.şimdiadetimi bekliyorum.adet oldğmda gidicem dr.a bende rahim filmi çektircem.adetin kaçıncı günü çekiliyo?neyseki temiz çıkmış sonuçların gözünaydn canm inşallah benmde öyle olur.rahim filminden sonra hamile olma olasılığı artıyomuş gamiş'te sende inşallah güzel haberlerinizi verirsnz.canm sen rahim filmini anestezilimi yaptrdın ve nekadara yaptrdn.