Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

Kızlar çok şükür her iki tüptede sorun yokmuş açıkmış Allah'a binlercekez şükürler olsun inşaAllah bu ay sizlerle güzel haberler paylaşırım... doktor sonucu açıkladıktan sonra o kadar rahatladım ki inanıyorum bu sefer olacak Allah'ın izniyle DUALARINIZI BEKLİYORUM....

canm geçmiş olsun rahim filmimi çektirdin.sonucunda iyi çıkmış gözünaydın.rahim filminde sonraki ay hamile kalanlar çok.inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız canm.bende diğer ay çektircem ama korkuyorum.yazılanları okudum bazıları çok acı çekmiş baya tedirgin oldm.bide nekadara yaptırdın.

canm geçmiş olsun rahim filmimi çektirdin.sonucunda iyi çıkmış gözünaydın.rahim filminde sonraki ay hamile kalanlar çok.inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız canm.bende diğer ay çektircem ama korkuyorum.yazılanları okudum bazıları çok acı çekmiş baya tedirgin oldm.bide nekadara yaptırdın.
Bengülcüğüm ben genel anesteziyle yaptırdım işlem sonrasında adet ağrısına benzer bir ağrı oluştu ama çok uzun sürmedi açıkçası ben daha kötü bekliyordum çok şükür.. benim dokturum işinin baya ehli fiyat konusunda da yardımcı oldu normalde 450 dendi ama doktorum 300 diye konuştu hastaneyle...muhakkak çektir hsgyi anca o zaman karar veriliyor tedaviye...dualarınızı bekliyorum,inşaAllah en hayırlı zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Hayatım kuru incir ye. Benim yumurta problemim yok ama destek olsun diye yemiştim. O ay yumurtam iki önce olgunlaştı. Yani incir yemek iki gün kazandırıyor. Kürü de var gerçi de ben onu denemedim. Aldım mis gibi malatya kayısısı🙂 oh içine de çekirdeğini koyup koyup yedim. Dene nolur. Çok işe yarıcak inan bana..

duymuştum inciri 3 gündür incir yiyorum 🙂 sen günde kaç tane yedin.sağ kasığımda sancı var sürekli sanırım büyüyo canım.

herkese merhaba ..2 ay klomen sonrası bir kistim oluşmuştu ..sonra bir ay ara verdim kistim yok oldu ..bu ay da rahim filmi çektirdim ..çok şükür o da temiz çıktı ..ne eşimde ne bende en ufak sorun olmadığı böylece tescillenmiş oldu ..doktorum 3 ay içerisinde hamile kalma oranın yüksek istersen tedavi yapmayalım 3 ay doğal yoldan dene olmazsa tedaviye devam ederiz dedi ...
rahim filmine çok korkarak gittim ve işlem sırasında çok korktum kasıldım ...işlem kısa sürüyor ama benim kasmamdan biraz daha uzun sürdü ..ilaç verilince adet sancısı gibi bir ağrı oluyor ..3 kere ilaç verdiler bana ..bir defasında doğum sancısı gibi bir sancı hissettim nefes alamadım ama eminim kasmamdan oldu ,kasmasaydım gayet kolay geçerdi işlem ..neyseki çok şükür atlattım ..bu ay zaten doğal yoldan deniyoruz ..inş. olur .olmazsa da kafam atakmıyorum nasılsa sorun yok demekki nasip kısmet diyorum ..belki bir sonraki ay son kez klomen kullanırım ama emin değilim...
ALLAH isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inş. :d040:

E hadi bakalım güzel haberler duyduk bir de bebiş haberi bekliyoruz🙂))
herkese merhaba ..2 ay klomen sonrası bir kistim oluşmuştu ..sonra bir ay ara verdim kistim yok oldu ..bu ay da rahim filmi çektirdim ..çok şükür o da temiz çıktı ..ne eşimde ne bende en ufak sorun olmadığı böylece tescillenmiş oldu ..doktorum 3 ay içerisinde hamile kalma oranın yüksek istersen tedavi yapmayalım 3 ay doğal yoldan dene olmazsa tedaviye devam ederiz dedi ...
rahim filmine çok korkarak gittim ve işlem sırasında çok korktum kasıldım ...işlem kısa sürüyor ama benim kasmamdan biraz daha uzun sürdü ..ilaç verilince adet sancısı gibi bir ağrı oluyor ..3 kere ilaç verdiler bana ..bir defasında doğum sancısı gibi bir sancı hissettim nefes alamadım ama eminim kasmamdan oldu ,kasmasaydım gayet kolay geçerdi işlem ..neyseki çok şükür atlattım ..bu ay zaten doğal yoldan deniyoruz ..inş. olur .olmazsa da kafam atakmıyorum nasılsa sorun yok demekki nasip kısmet diyorum ..belki bir sonraki ay son kez klomen kullanırım ama emin değilim...

geçmiş olsun canım. Ben de rahim filmi çektirecegim bu hafta sonuna dogru. 3 ay klomen kullandım ama sonuç alamadık. Sperm sonuçlarımız benım hormon tahlillerim filan iyi ama kısmet olmayınca olmuyor işte. Doktor rahim filmi çektirelim bir de dedi. Acayip korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok tabi paşa paşa gidip çektireceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh

E hadi bakalım güzel haberler duyduk bir de bebiş haberi bekliyoruz🙂))

inş. koza inş. hepimizin haberleri gelir :d040:
geçmiş olsun canım. Ben de rahim filmi çektirecegim bu hafta sonuna dogru. 3 ay klomen kullandım ama sonuç alamadık. Sperm sonuçlarımız benım hormon tahlillerim filan iyi ama kısmet olmayınca olmuyor işte. Doktor rahim filmi çektirelim bir de dedi. Acayip korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok tabi paşa paşa gidip çektireceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh
kolay gelsin ama sakın kasma kendini ben kastım zorlandım ..tamamen kasmayla alakalı birşey bu kasıldıkça alet içeri girmiyor ilaç gitmiyor ..hadi inş. beraber hamile kalırız ...:d040:

hıccc korkma benıde cok korkuttular cok zor dayanılmıyo vs vs nasıl korkarak gıttım bısey yok 5 dk surdumu bılmıyorum adet agrısı gıbıde bı agrısı vardı sadece bunuda her ay yasıyoruz zaten ıyıkı cektırmısım tuplerden bırı tıkalı ve rahım ıcınde yapısıklıklar varmıs

Geri