Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

canım ya sağolasın biraz içim rahatladı. Aslında ben doktora anestezili yapalım ben cok korkuyorum dedım ama doktor hiç gerek yok o kadar korkulacak bısey degıl forumlarda fılan korkutuyorsunuz birbirinizi dedi bana🙂 hayırlısı artık bunu da atlatırız Allahın izniyle. yarın doktorumla konusacagız hangi gün gel derse gıdecegım artık. Kısmet inşallah agrısız sızısız atlatırım

Anestezi ile şansın varsa öyle yaptır bence hayatım. Ben anestesisiz yaptırdım allah bir daha yaptırtmasın hani...Ben öyle şans olduğunu bilmiyordum, hep moral bozmamak için 5 dklık bişi diyordum. 5 dk tamam ama kabus gibi walla. O yüzden boşver sen doktorunu, anestezi iste hayatım.

selam meleklerim nasılsınız bakalımmmm
nasıl gidiyor hayat...???? doktora çıktım meleklerimmm.klomene bu ayda devam edecegim.10 gün sonra tejrar gel dedi.yalnız bu sefer rahim kanalların acık mı kapalı mı onu ögernmelieyiz dedi birde esimden sperm tahllili istedi.bu işlemler tam nasıl oluyor bana anlatırmısınız. heyecanda tam doktora soramadım. sorsam da pek anlayamıyorum bu resmi işlemlerden.bana yardımcı olurmusunuz?????????????? birde aranızda yumurta gelişimini saglayan ne gibi bitkiler var bileniniz varsa yazarsanız sevinirim
hadi hayırlısı yasemin ...ben belki bi ay daha denerim klomen ama şimdi değil bir dahaki aya ..inş. o zamana kalmaz da
inşallah arbbim hiç kimseyi bekletmesinnnn bu belirsizlikle...

canım sen klomen kullanmadın mı bu ay neden gelişemiyor bu yumurtalar hiç anlayamıyorum
canım meleğini en kısa zamanda almayı nasip etsin... tüplrinde herhangi biri tıkalı oldugunu ansıl anlaya bilirizki baska bi belirti veriyormuymuş.

canım senin adına çok sevindim melegim hayırlısı.canım bu rahim filmi ne zaman çekiliyo adetliyken mi???

sen nasıisın şimal uzun zaman oldu görüşmeyeli.tedavin nasıl. doktorunu degiştirdin mi aynısımı?tüplerin tıkalılıgı belirti veriyormuymuş melegim bi bilgin var mı??

yasemin klomen kullandığın ay rahim filmi çekilmiyor doğal yoldan deniyorsun ..bu ay klomenle dene olmazsa adetin 2.günü doktor çağırıyor bakıyor yumurtalar hep çatlamışmı diye ..eğer hepsi çatladıysa kist oluşmamışsa ancak o zaman film çektirebilirsin .eğer çatlamayan yumurtan varsa o kist geçene kadar film çekilmiyor ...doktorun bunları sana anlatmadımı şaşırdım doğrusu ...öyle git film çektir gel olurmu yaa..
yumurta gelişimi için bal çörekotu tarçın karışımını biliyorum ben ..ama denemedim

sagol canım melegim.ögrendiğim iyi oldu.şuana kadar özeline çıkmadık.3 ay oldu doktora çıkmaya baslayalı.zaten geçen ayıda hiçç saymıyorum.aslında doktorumdan memnunum çok yogunluk oluyoneyse rabbimden hayırlısı artık

meleklerim bişey duydum dogrumu acaba adet döneminde sancılı geçmeyen kişinin yumurta gelişimi yavaş oluyor muş dogrumu bu?????????
Canım bence alakası yok bazı adet sancıları rahim ağzının darlığından, bazı adet ağrılarının sebebi iltahaptan ya da üşütmekten diye biliyorum... rahim filmide kanaman bir damla dahi gelse geldiği günü 1 kabul ediyorsun 9.gün en geç 10.gün çektiriyorsun...diğer zamanlarda rahim duvarında kalınlaşma ya da gebelik ihtimali olabileceğinden tercih edilmiyor..ben şunu anladım ki;bebek için iki şey gerekiyor fiili ve kavli dua yani: fiili dua olarak işini iyi yapan bir doktora gidip yapman gereken tüm şeyleri yapman,kavli dua olarakta Allah'tan hayırlısıyla onu sana vermesi için dua etmen ....sabır sabır biliyorum çok zor ama mükafatı çok güzel olacak inşaAllah...unutma arkadaşım her çiçeğin açma mevsimi farklıdır....

meleklerim bişey duydum dogrumu acaba adet döneminde sancılı geçmeyen kişinin yumurta gelişimi yavaş oluyor muş dogrumu bu?????????
tam tersni biliyorum ben de yasemin 🙂) sancılı det rahim kaslarının fazla kasılmasından , enfeksiyon gibi sebeplerden olur diye biliyorum ..ama nette araştırdım bunlardın dışında bir de şu yazıyor ..demekki duyduğun şeyin doğruuk payı var ..

................... Bu durumda yumurtlama olmayacağı için rahimde de adet ağrısı gelişmeyecektir.Ancak adet sancısının normalden çok daha ağır seyrettiği durumlarda yukarıda söylediğimiz hormonsal nedenler dışında başka bir sebepten kaynaklanan adet ağrısı olup olmadığını tespit için bir doktora görünmenizde fayda olacaktır