Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

Hayatım kuru incir ye. Benim yumurta problemim yok ama destek olsun diye yemiştim. O ay yumurtam iki önce olgunlaştı. Yani incir yemek iki gün kazandırıyor. Kürü de var gerçi de ben onu denemedim. Aldım mis gibi malatya kayısısı🙂 oh içine de çekirdeğini koyup koyup yedim. Dene nolur. Çok işe yarıcak inan bana..

evet ilk defa denk geldik canım hayırlısı olsun bakalım bende birbaşka doktora gıdıcem eger bundanda sonuc alamazssam aşılama yaptıralım diyoruz artık eşim de üzülmeye başladı neden olmuyo diye doktora gıt dıyo sürekli...

Siz bütün testleri yaptırdınız mı? Örneğin senin adetlerin düzenli? yumurtan gelişiyor? Çatlıyor? eşinin sperm değeri, sayısı morfolojisi iyi? ve kaç yaşındasınız ne kadardır deniyorsunuz anlatsana hayatım?

,

Bu arada sohbet yeri varmış, anlıyorsan orda konuşalım mı? daha hılzı hızlı konuşuruz ama ben bilmiyorum nerden konuşuluyor?

anlatayım hayatım 2buçuk yıllık evliyiz 24yaşındayım eşim28birbuçuk yıl önce dış gebelik geçirdim sezeryanla aldılar eşimde bi sorun gözukmuyoruz sperm sayısı iyi dedı doktor hareketliliğide iyi dedi bende dışgebelikten 6ay sonra rahim filmi çektirdim sol tüpüm tıkalı diğer sağ tüpüm acık doktorum olur dedı tek tüple hamile kalan cok dedı 5ay öncede klomene başladık yumurtam oluyo catlıyo doktorum iğne falan yapmadı kendiliğinden catlıyo dedı iğneye gerek duymadı 5aydır klomen kullanıyorum ama sonuc alamadım doktorumu değiştirmeye karar verdım belki bu iğneyle dener bilemıyorum ....

E son daha çok küçüksün. E ne güzel. Kaygılanacak durumunuz yok. Eşinde sorun yoksa normal yolla da olur. 5 ay çok denemişsiniz klomeni. Rahim zarını incelttiğni söylemişti doktorum. O yüzden döllenme olsa da tutunma zor oluyormuş. Gerçi belki doktorun rahim zarını kalınlaşıtıracak bişiler de veriyordur. Aşılama olmasa bile iğne ile yumurtaları uyarabilirsiniz. Böylece şansın yükselir, tabii aşılama ile daha da kolaylaşır. İğneler 275 tl gonal f 450 lik. sana sanırım teki yeter. Bana yetmişti 4 tane de yumurtamı zolmuştu. Doğru düzgün doktor çok önemli? Hangi kentte idin sen?

rahim zarıyla ilgili hiçbirşey demedi doktorum kalın vaya ince diye herhangi bi ilaç falan vermedi o konuda canım özel mesajlarına baksana msnden konuşalım eklersen...