Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

Yarın tekrar doktora gidicem bakalım klomende 2.ayıma başlıyorum ama bıkmadan usanmadan hayırlısıyla mevlamdan istiycem.zaman öylede böylede geçiyor enazından istedediğim bir şeyin uğrunda geçsin...hem demiyorlar mı vermiyecek olsaydı Allah isteme duygusunu vermezdi içimize hadi kızlar pozitif bir elektirikle istemeye devam...kozacığım rabbim senin ve tüm isteyenlerin gübişine bebecikler koysun amin...

amin canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah amin.

Kızlar teşekkür ederim. Mikro hakkında hemen bilgi vereyim. Şimdi yaklaşık bir yıl olcak bizim bebiş denemeleri. yumurta takip çatlatma iğnesi denedik önce. Sonra iki serophene. Sonra iğneli aşılama bir kez. En son da kendi yumurtama aşılama yaptırdım. Yani aşamaları hızlı hızlı geçtik çnkü 34 oldum ben. Belki 3 ay daha iğneli aşılama ya da biri kaç ay daha serophene denenebilirdi. Hepsinde de düşük dozlarla 4 yumurtam oldu. Ama olmadı. Biz de sperm sayımız ml de 20 milyondu ama sayı giderek düştü en son 8 milyonu gördük. Meğersem değişkenmiş bizim sperm sayımız. Oyalanmadan gittim memorialle görüştüm. Ama çok korktum ben. Hikayemi anlattım doktora. O da tüp bebek yerine mikro enjeksiyon deneyelim dedi. Tüp bebekte sperm sayısı yine de az da olsa önemli ama mikra enjeksiyonda direk içine yumurtan enjekte ediyorlar spermleri böylece erkek problemi en aza iniyor. İşte yine gonal f kullandım günlük 150 ml. (aşılamada 75 kullanmıştım) sonra Lucrin kullandım. 1 tane 5. gün embriyosu konuldu. Ama 2. kalite yani % 15 fragmantasyonu var. Geçen Cumartesi oldum transferim. Çok heyecanlıyım. YUmurtanın döllenmesinde genetik bir sıkıntı olduğunu söyledi doktorum. eşimle ya da benle ilgili bir sıkıntı daha çıktı yani. Ama memorial 5. güne kadar blastokist i dayandırdı. Sonra bana onun fotoğrafını gösterdiler. Şekilsizi bişi ama benim kuzum o🙂 İlk kez bunu hissetmek çok güzel kızlar. Çünkü hani anlaşılır ya döllendiği ben onu hiç hissetmedim. Hiç gebe kalmadım. Ama şimdi şuni muni bebeğim içimde. Annesine benzesin, tutunsun dirensin diye dua ediyorum. 7 günün var test için. İlk kez çok heyecanlıyım. Ve çok sorunsuz çok rahat atlattım. Aşılamada bile stres olmuştum bunda olmadım, acı sızı hiç bir şey olmadı. Eşimle güle oynaya atlatıyoruz bu dönemi. Azcık tembellik yapıyorum. Çok uzun oldu kızlar da durum böyle. Öpüyorum hepinizi, dualarım sizlerle..

mrb gamiş benimde 2. ayım klomende geçen ay çok sancı olmuştu yumurta gelişirken 1 tane gelişti bu ayda aynı dozu kullandım ama hiç sancım olmadı bugün adetin 12.günü acaba yumurta büyümedi mi?senin sancın oldu mu?

kozacım umarım bu sefer olur.güzel haberlerinizi bekliyoruzz.

canm hayırlı olsun bu yöntemi ilk kez senden duyuyorum.anladığım kadarıyla tüp bebekten daha iyi bi yöntem.ne güzel şeyler hissetmişsin canm inşallah daha güzellerini yaşarsın.28nde mi belli olcak hamile olduğun.güzel haberlerini bekliyorum tatlm.dualarm sennle...

Benim 20mm çapında bir yumurtam oluşmuştu sadece çatladığı gün sancım oldu,çatlatma iğnesi kullanmadım..yarında kısmete rahim filmi çektiricem..dokturum bunu öğrenelimki bizi neler bekliyor bilelim,yani bir sorun varsa boşuna ne zaman kaybedelim nede boşuna ilaç tüketelim bende durum böye ama adını koyamadığım bir sevinç var içimde sanki bu sefer olacakmış gibi ne olur dua edin hepimiz için hayırlısı olsun...

kozacığım durumuna ne kadar sevindim anlatamam,banada umut oluyorsun şimdiden heyecanlandım senin adına..inşaAllah bebeğin sana tutunur doğar ve büyür ona onu bekleyen ne kadar çok teyzesi olduğunu anlatırsın..dualarım seninle rabbim sana ve eşine sağlıklı bir bebiş versin... banada dua et yarın rahim filmi çektircem çok korkuyorum...

canım benim inşallah bu defa olucak çok sevindim senin adına herşeyin hayırlısı bitanem melegini bizde teyzeleri olarak sabırsızlıkla bekliyoruz herşey gönlünce olsun bitanem bende çok heyecanla bekliyorum inşallah güzel haberlerini duyarız bende bu arada adet oldum yine doktorumu değiştirmeye karar verdım bakalım bu ay başka doktoru denicem hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun canım öpüyorum kendine cok iyi bak....