Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

evet ben kullandım yumurtalarım büyüdü daha sonra yumurta çatlatma iğnesi oldum ve o ay hamile kaldım ama sevincim kısa sürdü çünkü boş gebelikmiş kürtaj oldum 2 ay oldu şimdi beklemedeyim

arkadaslar mesajlarınızı yenı cevaplıyorum kusura bakmayın.benım oğlum oldu on aylık şuan.önce progesteronum yuksektı bır ay ilaç kullandım.sonra duştu.bu sefer yumurtalarım çatlamıyomuş çok sıkı bı şekilde kontrollere gıttın.tabı eşimde tahlıl verdı onunkısı ıyı çıktı.klomenı yumurtam çatlasın dıye verdı dr ve onun dedıdı tarıhte ilşkıye gırdım çok şukur ilk denemede hamıle kaldımişimdi oğlum buyudu.darısı tum isteyenlerın basına.ama öncesınde rahım fılmıde çektırmiştim

offf.

ne kadar da zor beklemek,sabretmek.başkaları bebelerini severken için burkularak seyretmek ve en kötüsü her ay hayal kırıklığı yaşamak.Rabbim ne olur bizi artık daha fazla bekletme.En kısa zamanda bebişlerimize kavuştur bizi hayırlısıyla.

slm bayanlar ben bu ay ilk defa klomen kullandım pko hastasıyım 5 yaşında oğlum var adetin 4. günü 5 gün boyu kullandın daha sonra gün aşırı ilişki önerdi 28 inde yani yarın yanına gitmemi istedi ilk çocukta olduğu gibi gögüslerde şişkinlik var ama karnımdada adet olacam gibi sancılarım var sizce adet olacakmıyım fikri olan varmı? bide neden yumurta takibi yapmadı diye merak ediyorum doğrusu iğne de vermedi şimdiden teşekkürler🙂

önce klomen denicek, o seni kurtarabilir eşinde sıkıntı yoksa. İlk bebiş olduğuna göre sorun yokmuştur. İğne maddi manevi daha sıkıntılı. o yüzden 3 deneme klomenle şekerim. Klomenden sonra çatlatma iğneis vermemiş vücut çatlatır diye düşünmüpştür. Sorun olmadığı için de ilişki takvimi. Deneyin bakalım. Belki ilk aydan tutar inşallah. Ayrıca göğüslerde hassasiyet ilacın etkisi, daha pek çok şeyin olduğu gibi. HAkkımızda hayırlısı. HAberdar et bizleri de

Hubevena, bence kendini bu şekilde yazarak üzme. HAyal kırıklığı gibi de düşünme, her ay yüzde 20 şansımız. Belki bu ay sana vuracak şans biz beklicez. O yüzden sabretmek, kendi psikolojimizi de koruyarak bu süreci atlatmak en sağlıklısı. Gördüğün gibi hepimiz aynı dertten müzdaribiz. Düşün bir allahaşkına bebeğiniz bir yaşında olması ile 2 yaşında olması arasında fark var mı? E biz bu kadar azmettikten sonra eninde sonunda olcak. Ben de kendimi üzüyorum hayatım, ama geçiçek bunlar da merak etme. Güzel düşün ki güzel olsun. Öpüyorum çok seni..

slm

koza...sana çok teşekkür ederim bana böylesine içten güven verdiğin için.çok haklısın biliyorum ama bazen elimde olmuyor işte.önce prolaktin düşürücü ilaç.sonra klomen ve çatlatma iğnesi,olmadı yine tekrar 2.ye aynı süreç.biraz bunaldım galiba...ama buraya girince rahatlıyorum.Tez zamanda Rabbimiz yüzümüzü güldürsün diliyorum.Ben de öpüyorum çok seni...

gözünaydın çoban yıldızı Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah.uzun zamandır girmiyodum siteye yeni gördüm.bende klomende 2.ayımdayım geçen hafta kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı umutsuz bi anımdaydımki senin durumun beni umutlandırdı.Allah isteyen herkese nasip eder inşallah içinde banada.