Canım sağol, Nasıl oldu hemen anlatayım.
Şİmddi bizde daha önce yazdığım gibi sperm problemi var. O yüzden aşılamaya geçtik, klomen cevap vermeyince. Bu ay günde 75lik gonal f kullandım. 9 gün. adetin 3. günü başladım. Hep aynı saatte karından iğne yaptım. 4 yumurta oldu yine. Sonra 12. gün olmalı gece 12 çatlatma iğnemi kendim yaptım, hazır şırıngası var. Sonra tam 14. gün sabah 9 da eşim sperm verdi. 11.30 da aşılama yapıldı. Ben çok korktum çok gerildim, oturdum ağladım. Korkulcak gibi değilmiş hiç. Vajinal muayene olmakla eş ki ben çok kastım kendimi yine de acı sızı bişi olmadı. Orda 1 saat 15 dk yatırdılar. Üşümeyim diye üstümü örttüler. Ama bu sefer de eşimin sperm sayısı daha az çıktı. 20 milyondan 11 milyona düşmüş. Doktor dedi kötü bu sonuç. bir toplamdaki hareketimizi öğrenelim. Allahtan o 15 milyon çıktı da biraz rahatladık. Eğer bu ay gebelik olmazsa eşim ürologa gidecek, değişken sperm sayısı olabilirmiş🙁(( başkaca sonrasında azcık sancım oldu adet sancısı gibi sayılır ama o akdar bile değil. Gece uykusuz kalmıştım stresten yattım uyudum anca kendime geldim. Bir de progestan oluyor sanırım, rahmi gebeliğe hazırlayan vajinal bir jel verdi. bir hafta-10 gün kullan dedi sanırım ama tam anlamadım. EĞer bu ay olmazsa 3 ay eşimin tedavisi için ara vercez. Bu değerlerle doğal yoldan hamile kalamazsınız, aşılama gereksiz, bir tedavi sonucu alalım, 3 ay sonra ya bir daha aşılama ya da mikro dicez dedi. 🙁(( Böyle işte ben de durum. Dr üzüldüğümü görünce moral vermek için bir iki şey dedi " yok dedim üzülmedim, bazen ne yaşanması gerekiyorsa o yaşanıyor, önüne geçilmyor, bu da öyle bişi" içimden de diyorum hep sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olsun, onları beklediğimize değsin. İnşallah güzle haberlerimizi hep beraber paylaşırız kızlar...hepinizi öpüyorum, destekleriniz için de çok teşekkür ederim. Anneme kardeşime kimseye söylemedim ben, zor oldu dertleşmeden gitmek, eşime patladım onu üzdüm azcık ama geçiçek bu günler de öyle değil mi