Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

canım hakkında hayırlısı dualarımız hep seninle umarım guzel sonuçlar alırsın. Rabbim tez vakıtte tüm bekleyenlere versın hayırlısı ile bıtanem. Bende dun catlatma ignemı oldum yumurtalar buyumus, calısacagız artık bakalım hakkımızda hayırlısı...

Sağol canım benim. Hadi inşallah, iş artık sperm sayınıza kaldı desene. Hadi bakalım bebiş haberi alalım artık di mi ama🙂)

Canım sağol, Nasıl oldu hemen anlatayım.
Şİmddi bizde daha önce yazdığım gibi sperm problemi var. O yüzden aşılamaya geçtik, klomen cevap vermeyince. Bu ay günde 75lik gonal f kullandım. 9 gün. adetin 3. günü başladım. Hep aynı saatte karından iğne yaptım. 4 yumurta oldu yine. Sonra 12. gün olmalı gece 12 çatlatma iğnemi kendim yaptım, hazır şırıngası var. Sonra tam 14. gün sabah 9 da eşim sperm verdi. 11.30 da aşılama yapıldı. Ben çok korktum çok gerildim, oturdum ağladım. Korkulcak gibi değilmiş hiç. Vajinal muayene olmakla eş ki ben çok kastım kendimi yine de acı sızı bişi olmadı. Orda 1 saat 15 dk yatırdılar. Üşümeyim diye üstümü örttüler. Ama bu sefer de eşimin sperm sayısı daha az çıktı. 20 milyondan 11 milyona düşmüş. Doktor dedi kötü bu sonuç. bir toplamdaki hareketimizi öğrenelim. Allahtan o 15 milyon çıktı da biraz rahatladık. Eğer bu ay gebelik olmazsa eşim ürologa gidecek, değişken sperm sayısı olabilirmiş🙁(( başkaca sonrasında azcık sancım oldu adet sancısı gibi sayılır ama o akdar bile değil. Gece uykusuz kalmıştım stresten yattım uyudum anca kendime geldim. Bir de progestan oluyor sanırım, rahmi gebeliğe hazırlayan vajinal bir jel verdi. bir hafta-10 gün kullan dedi sanırım ama tam anlamadım. EĞer bu ay olmazsa 3 ay eşimin tedavisi için ara vercez. Bu değerlerle doğal yoldan hamile kalamazsınız, aşılama gereksiz, bir tedavi sonucu alalım, 3 ay sonra ya bir daha aşılama ya da mikro dicez dedi. 🙁(( Böyle işte ben de durum. Dr üzüldüğümü görünce moral vermek için bir iki şey dedi " yok dedim üzülmedim, bazen ne yaşanması gerekiyorsa o yaşanıyor, önüne geçilmyor, bu da öyle bişi" içimden de diyorum hep sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olsun, onları beklediğimize değsin. İnşallah güzle haberlerimizi hep beraber paylaşırız kızlar...hepinizi öpüyorum, destekleriniz için de çok teşekkür ederim. Anneme kardeşime kimseye söylemedim ben, zor oldu dertleşmeden gitmek, eşime patladım onu üzdüm azcık ama geçiçek bu günler de öyle değil mi

çok teşekkür ederim hayatım bilgilendirdigin için herşeyin vakti zamanı var bugünlerde geçicek canım sen üzme tatlı canını negatif düşünme pozitif düşünelım pozitif olsun canım benımde iki gun var adet olmama bakalım ne olacak hayırlısı olsun inşallah kalırsın canım iş falan yapma yat bence kendine cici bak...güzel haberler alma ümidiyle hoşcakal...

canım benım insanı ancak aynı dertten muzdarip olan anlıyor. Bazen en yakınına anlatamadıgın şeyleri hiç tanımadıgın biriyle paylaşabiliyorsun. Sen sıkma canını Rabbım hakkında hayırlısını nasip etsin. Bazen o stresle üzüntüyle üzüyoruz kocalarımızı da ama bızım için hiç kolay degıl kı kozam, muayeneydı yumurta takıbıyde yok igne verdur yok habıre test yaptır insan yıpranıyor ve en yakınına patlıyor, idare edecekler artık bebek olana kadar bizi🙂 Sen bolca dinlen yorma kendini emi canım, bi bakarsın bebek gelmiş , hadı bakalım inşallahhhhhhhh

aynen canım bazen en yakınındakiler seni anlamıyo hiç tanımadığın birine anlatıyosun ama o seni en yakınından bile daha iyi anlıyo sende sıkma canını ALLAHIM herşeyi kararlamıştır herşeyin hayırlısı canım...

Ayşe arslan, Haziran 13, sinoplu 17, sağolun ya. Ben pek etkileniyorum böyle şeylerden. Nasıl anne olcam bilmiyorum. O kadar muhafazakar yetiştiriliyoruz ki, jinokolojik muayene bile travma oluyor. Bir de oranı kapa kızım, buranı ört kızım dedirten zihniyetin üstüne, bacaklarını açıp muayene olmak o kadar zor geliyor ki. Boynumu kesseler böyle hissetmicem aslında🙁 Acımadı hiçaşılama aşaması. Ama 3 kişi başımda öylece durunca psikolojik olarak da kötü hissediyorum. Eminim onlar bizim gibi bakmıyorlar ama ne bileyim işte. Hala kötü hissediyorum kendimi. Papatyagüle 4 milyon sperm enjekte edilmiş, o şimdi hamile. İçime biraz da olsa umut doğdu. Benim dr 15. milyona zor ihtimal demişti. Bir daha denemeyelim aşılama demişti. Aman ne çok şey düşünüyoruz de mi. Akışına bırakmak lazım da ben pek beceremiyorum. Dün yattım dinlendim, bugün bütün gün koştum. Kafam dağılıyor çalıştıkça iyi geliyor. Kızlar ya tüm iyi dileklerim sizinle, iyi ki varsınız, sizle de paylaşıp iki ağlayıp zırlamasam şişip çatlıcam. İnşallah bebeklerimizin zamanı gelmiştir ve bir bahaneye gelir artık. Öüyorum hepinizi

Ayşe Arslan inşallah bebek haberlerinle hep beraber bayram ederiz. heyecanla bekliyorm. Tüm dualarım sizlerle..

Son düzenleme:
rabbim inş hemencık verır ugrastırmadan kozacım anlattıklarında olumsuz hıcbısey yok aslında ama yassarken öyle olmuyo biliyorum hersey kocaman gözüküyo gözune hep kafamda cevırıp rahatlamaya clasıtıgım ders aldıgım bı tevekkul hıkayesı var cok yakından tanıdıgım bı arkadasımın hıkayesı hemde.. bu kızı bırı ıstemeye gelıyo konusmak ıcın ayrı bı odaya gecıyolar adam dıyokı benım bı ısım var ama gunluk claısıyorum kısında olmuyo ısım sıgortamda yok kız ALLAH buyuk buyuk rızkımızı o vercek dıyo ama benımde bı sorunum var benım ısım var sıgortamda var ama yumurtalıklarımdan bırı alındı ve dıgerıde cok yavaş çalısıyo yanı cocugumun olması cok cok cok zor belkıde hıc olmayacak ALLAH buyuk dıyo adam ve bunlar bıkac ay ıcınde evlendıler hemen aılelerınden habersız kızın sigortasıyla tedavıye basladılar ve tam bır yıl sonra o coooookk yavas calısan yumurtalıktan asılama yoluyla ılk denemede ıkız bebeklerı oldu hep dıyorum onların olduktan sonra bızlerın haydı haydı olur rabbım tevekklumuzu sabrımızı bol versın ha bu arada kız market elemanı ve okadar uzun saatlar ayakta kalıyokı 8. aya kadar calısmak zorunda kaldı sıgorta problemı yuzunden ama o sadece ınandı tevekkul ettı

aslında bizlere sadece inanmak ve dua etmek kalıyo rabbim ol dediği zaman olur ALLAH o kada büyükkü ben inanıyorumki hepimiz burdan güzel haberler verip güzel haberler alıcaz rabbim dualarımızı geri cevirmez hakkımızda hayırlısı olsun...