Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

hadi hayırlısı..

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz. Çpban yıldızım gözüna ydın olsun, çok sevindim canım benim allah tamamına erdirsin. Hadi inşallah sıra idilim ve ben de tabii isteyen tüm arkadaşlarda da. YAz arada gelişmeleri, haberdar et bizi. öpüyorum

arkadaşlar merhaba, bende bu ay klomene başladım bugun sonuncusunu içtim yarın doktor randevum var yeniden. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhh

Merhaba arkadaşlar! Aranıza yeni katıldım. Ben de bu ay klomene başlıyorum,yarın ilk günüm olacak. Günde 2 tane verdi doktor. Beraberinde folik asit ve glukofen kullanıyorum. Normalde doktor adetinin 12.günü gelmen gerek ama ben o gün burda olmayacam dedi,12.gün ayın 20'sine denk geliodu ama o ayın 23'ünde gel dedi. İl dışında olacakmış. Yani ben adetimin 12. değil de 15.günü doktora gitmiş olacam yumurta büyüklüğü kontrolü için. Bu durum bana ne zarar getirir? Çok geç kalmış olur muyum? Yani bu ay boşu boşuna klomen içmiş olur muyum demek istiyorum.. Yoksa yumurtamın kendi kendine çatlaması ve gebe kalma ihtimalim olabilir mi?

Hayırlı uğurlu olsun çoban yıldızı. Allah sağlıklı ve hayırlı evlat/avlatlar versin inşallah.. Çok sevindirici bir haber. Darısı isteyen herkese inşallah...

Zuzuloya, sana ne zarar getirir şöyle. Öncelikle eğer yumurtlama problemin varsa, ve büyümeleri 15. günü bulucaksa, dr bunu öngörmüş olabilir yani hiç zarar getirmez. Nitekim bazı arkadaşlarımızın 18. güne hatta 20. güne kayabiliyor. Ben doktorunun bir bildiği olduğunu düşünüyorum.

Diğer yandan yumurta problemin yoksa, eşinden dolayı kullanıyorsan, o zaman sıkıntı olabilir. Çünkü aşağı yukarı 12. gün itibariyle büyüme oluyor, 14e kadar sürüyor. Bu arada aşılama mı olcak? Çatlatma iğnesi ile mi yumurta çatlatılacak. Yani bir sürü soru devreye giriyor😀 Doktor ilişki yasağı vermedi ise ben yerinde olsam 10. gün itibariyle gün aşırı ilişkiye başlardım. Çünkü tek yumurtan olursa çatlayabilir, eğer atıyorum 4 ise çok büyür ve çatlamazsa kiste çevirebilir. Ama bütünbunlar nasip kısmet işi, hakkında hayırlı olsun.

Haziran 13 hakkımızda hayırlısı olsun. Ben gonal f kullanıyorum, yarın son gün. Bakalım bu hafta aşılama olucam. Naispte ne varsa o yaşanıyor. Öpüyorum seni çok

arkadaşlar merhaba, bende bu ay klomene başladım bugun sonuncusunu içtim yarın doktor randevum var yeniden. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhh

dogru kozacım hayırlısı olsun. Ben adetimin 8.günü gittim klomenden sonra 2 yumurta varmış 11mm lik. adetin 11. gunu gıdıcem yeniden bakacak buyukluklerine o gün soyleyecek ilişki tarihlerini sanırım. Henüz yeterince büyük değil yumurtalar 11. gune kadar buyurler inşallah. Biz de 1-2 ay klomenle devam edecegiz gibi gozukuyor sonra aşılama sanırım.. İnşallah aşılama sonucu hayırlı haberler alırsın canım

şöyle bi sıkıntı olabilir ..yumurtan büyür ve çatlar doktora gittiğinde çatlamış olur biraz geç kalırsın ..bazen belli olmuyor..mesela ben 17.günde yumurtluyorum ..ve yumurtalarım 18 -20 mm arası çatlıyor .ama klomen kullandığım zaman adetimin 12,gününde 1 tane 18 mmlik yumurtam vardı ..ve o yumurta çatlatma iğnesi vurulduğum 13.gün muhtemelen çatladı ..başkalarına göre ben geç yumurtlamama rağmen 13.gün klomenle yumurtam çatlamış oluyor ..yani klomen kısa zamanda yumurtayı büyütüp iğne de vurulduysan ya da vurulmadıysan da kendiliğinden çatlama rsiki olabiliyor ...ama umarım öyle bişey olmamıştır hadi hayırlısı