merhaba arkadaşlar lütfen bebek beklentilerinizi abartmamaya çalışın. bende 2yıl önce o duygulardaydım çok istiyrdum biran önce hamile kalmak. çoğul gebelik riski var diyip tedaviyi kesmek istediklerinde izin vermemiştim ve hayatta en çok istediğm şey olmuştu gebeydim ve ikizdi çok mutluyduk 5aya girdiğimizde cinsiyetleride belli oldu bir kız bir erkek hatta kızım daha önceden göstermişti kendini ve doktor diğerininde kız olma ihtimali çok yüksek dediğinde 5 ay önceki duygularımı isteklerimi unutup diğeri erkek olsaydı keşke demiştim, neyse herşey çok yolundaydı gelişimleride çok iyiydi çok dikkat ediyrdum hareketlerime ve beslenmeme. isim telaşı oluyr hamile kalınca kızım için melisa oğlum kayra olsun diye karar vermiştik. 6ay bitmeden 22 haftamda birden ağrılar başladı daha doğrusu ben ağrılar hafifken büyük tuvaletim sanıp hep vcye gittim sonra sıklaşınca anladık acele ettik iyibir hastaneye yetiştik ama olmadı oğlum doğumu başlatmıştı sonra mecburmuşum kızımıda doğurtturdular. yaşaya bilmeleri için 2haftaya daha ihtiyaçları varmış tutunamadılar bu hayata. kızıma fatma nur oğluma muhammed yusuf isimleri koyup kefenle toprağa vermek nasip oldu eşime ben ise kucağıma bile alamadım ikisininde sadece kokusunu aldım çok az.. çok zor günler geçirdim bittimi oda belirsiz ama tek avuntum cennet kapısındaki meleklerim onlar benim anne ve babaları için şefaat etmekteler.. sizinle paylaştım çünki inanın sizin duygularınızı bende yaşadım ve çok abartmak sadece bu konuyu düşünüp durmak hemen istemek yanlışın ta kendisi inanın bana. hep hayırlı zamanda isteyin sabırsız davranmayın Hakimiyet Allahın..