Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

çok sevindim allah tamamına erdirsin hayırlısıyla..

canım cok sevindim senin adına inşallah saglıklı sıhhatli bi şekilde bebişini kucağına alırsın darısı bizlere coban yıldızı

hayırlısı olsun senin adına çok sevindim ALLAHIM bizlerede nasip etsin AMİNNN...

hayırlı olsun çoban yıldızı Allah kucağına almayıda nasip eder inşallah. bende 6 ay kullanıp tedaviye ara verdiğim ay hamile kalmıştım şimdi şükürler olsun oğlum 5 yaşında 2. gebelikte düşük oldu hayırlısı bakalım senin adına çok sevindim rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah tabiki sağlıklı sıhhatli hayırlı bebekler....

arkadaşlar ben klomen kullanıyorum yumurtam 12. gün 14mm çok küçük mü sizce daha büyür mü

bende klomen kullandım

meraba kızlar ben yeniyim ve bu ay klomen kulladım 3 gün önce ovitrelle iğne vuruldum yumurtam 25 mm olmuştu şimdi de kasıklarımda hafif ağrılar var acaba tutmuş mudur adetime daha 12 gün var

canım ya coookk sevındım hayırlı ugurlu olsun.. hayırlısıyla kucagına almayıda rabbım nasıp etsın ınş. sen artık hamişşinya bızede dua etmeyi unutma 🙂

slm

herkese merhabalar ..ben de bu ay klomen + çatlatma iğnesine başladım ..ayrıca çatlatma iğnesinden bir gün sonra progestana da başladım ..1 yıldır çocuk yok ..eşimde ve bende sorun yok ama bebek de yok 🙁 bismillah dedik başladık bakalım ne olacak ..üç yumurtan var demişti doktor ...adetin 12 .günü 16 ,18 ve 13 mmlik yumurtalarım vardı ..adetin 14.günü iğne yaptırdım.. .... klomen bende hiç olumsuz etkiye sebep olmadı ...günde bir defa kullandım ..doktor günde bir yetmiş 2 tane kullansan 4-5 tane yumurtan olurmuş dedi..çatlatma iğnemi ayın 4 ünde vuruldum ...ayın 2si ,5 i , 6sı ve 8 i çalışma oldu ..umarım tutmuştur...ayın 5 inde yani çatlatma iğnesinden bir gün sonra çalışmadan sonra acayip bi kasık ağrısı oldu bende yattığım yataktan doğrulamadım nefes alamadım ..ayağa kalkamıyordum kasık ağrsından ,kasıklarımda aşırı bir şişlik vardı ..ama 4-5 saat sürdü ..sonrasında geçti ...hadi hayırlısı ..ayın 20 sinde adet olmam gerek ..11 ve 13 ünde de çalışma yapmayı düşünüyorum ..sanırım yeterli olur ...mevlam neylerse güzel eyler ...herkese bol şans..

herkese merhaba ..ben de bir yıldır çocuk sahibi olamayan ,eşimde ve bende sorun çıkmayan ama bebiş bir türlü gelmeyen kervanındayım 🙂 bu ay klomen + çatlatma iğnesine başladık ...ayrıca çatlatma iğnesinden sonra progestana da başladım ..on gün kullanacakmışım...bu ayın 4 ünde iğnem vuruldu ..2si ,5i ,6sı ve 8 inde çalışma oldu ..garantiye almak için 11 ve 13 ünde de çalışmaya devam ..yeterli olur sanırım ..adetin 12. gününde 13,16 ve 18 mmlik 3 yumurtam vardı ..doktor klomeni günde bir defa kullanmana rağmen yumurtaların gayet güzel gelişmiş ,2 tane kullansan 5-6 tane olurmuş dedi ...klomenin olumsuz bir etkisini görmedim ..sadece çatlatma iğnesinden bir gün sonra çalışma yapmıştık çalışmadan sonra yerimden kalkamayacak derecede kasık ağrısı yaşadım ,tutuldum kaldım ,ayağa kalkınca nefes alamıyordum ve kasıklarım patlıyacak gibi ağrıyordu ama bu sadece 4-5 saat sürdü ..dinlendim geçti ..valla belimin altına yastık koyarak en az 3 saat bekledim çalışmalardan sonra ..bu sefer de tutmazsa kendimi duvara çivileyeyim bari diyorum 🙂) töbe töbe ...mevlam neylerse güzel eyler ,herşey nasip kısmet işi ..bakalım bu ay olacakmı ..hayırlısı ne ise o olsun ..ayın 20 sinde adet olacağım ..progestan gebelik testinin pozitif çıkmasına sebep oluyormuş ..o yüzden ben kan testini tam adet günümde yapacağım inş..herkese bol şans ..