Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

başın sagolsun canım cok uzuldum ama derste aldım rabbım cennette kavustursun inş kımseyıde evlat acısıyla imtihan etmesın aminn

kızlarya bız bu ay tedavıye ara vermiştik işte bıkac gune adet olcam tekrar doktor göbekten iğneye baslamamız gerekcek dedı bilgisi olan varmı bu konuda???

Slm

bende çocuk özlemi çekenlerdenim bugün doktora gittim banada klomen verdi nasipse bu cumartesi kullanmaya başlayacağım ALLAHIMIN izniyle hepimiz hayırlısıyla çocuk sahibi oluruz.AMİNNNN

Klomen

Merhaba,
bende şimdi katıldım grubunuza.
Yaklaşık 1,5 yıl oldu bebek isteyeli.
Uzun uzun sonra anlatırım ama bugün klomenin 3.günü bana günde bir kere verdi doktor.
Bakalım bu ay neler olacak.

canım gerçekten çok üzüldüm başın sagolsun rabbim sabır ihsan etsin inşallah hakkında hayırlısı olsun canım...

koza idilim ve yeni katılan arkadaşlarım merhabalar.bügün kan testi yaptırdım sonuç 969.55 pozitif.şükürler olsun rabbime.inşallah rabbim sizlerede nasip eder.2ay klomen artı çatlatma ignesi kullanmıştım.bu ay ara vermek istemiştim ve bekliyordumki....şükürler olsun.bu 1ay boyunca bile siteye girmemiştim moralim çok bozuktu. son adet tarihim 5 nisan.doktor 1hafta sonra gel şükürler olsun.....