merhaba kızlar..nasılsınız aslında size veda etmek için geldim,artık bebek felan istemiyorum anladım ki vermeyin Rabbim çok istemek uğraşmak boşuna.tüp bebek için bu ay gidecektim ama bildiğiniz gibi adetin 20. gününde lekeler geldi bir gün sürüp iki gün ara verdi ama bugün yine pembe leke geldi.düşünmekten adetimin düzenini de bozdum ayrıca çok ama ok stres içinde bırakıp kendimi anksiyete panik atak ettim kendimi.işte bunu için artık istemiyorum en zından bulunduğum şu lanet yerden gidene kadar yapmayacağım.tabi maddi değil ama çok başka özel sebepler de bu kararı almayı düşündürdü bana.olmasa bile sırf bu düşünceyi atmak için dediğim gibi buradaki görevimizi bitirip buradan göçünceye kadar doğum kontrool yöntemi bile kullanacağım.
hepinizi çok sevdim tanımadan hergün görüştüğüm dostlarım oldunuz, kendinize iyi bakın, ilerde çok çokçook ilerde bile olsa sizler burada olur musunuz bilmem ama bebek için aldığım ilk güzel haberi buraya yazacağım.AYMESEV,RAPUNZELCAN,AYŞEGÜL,CEYLİN,EMEL,LAVİNYA,ÖZGÜLL,(TUGBAYA diye bir arkadaşımız daha vardı uzun zamandır girmese de)hepinizi çok seviyorum her zaman dualarımda ve aklımda olacaksınız.tekrardan kendinize iyi bakın......