Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

mrb arkadaşlar bugün itibariyle tiroid hastası olduğumu öğrendim normal değer 30 olmasına rağmen benim 105 çıktı ayrıca doktorum neredeyse insülin direncin hiç yok denecek kadar az dedi ilaç tedavisine başladık doktorum bu etkenler hamile kalmaya engel olan değerler dedi canım sıkıldı bir taraftanda sevinmedim değiil ne biimm

rapunzel canım dualarım seninle inşallah güzel sonuçlarla gelirsin

aymesev cnm geçmiş olsun.prolaktininin sınırı geçmesi de troide bağlı olabilir.çünkü troid bozukluklarıyla prolaktin doğru orantılı olabiliyor cnm bilgin olsun istedim.

saolun canlar bu ay ebelerle çok uğraştım doğal yollar geldi meleğim çok şükür darısı inş sizlere kızlarrr

aymesevcim çok geçmiş olsn canmm inş bunlarda gelip geçcek sıra sizlerede gelcek tatlım merak etme herşeyin wakti we zamanı war

saol tatlım inş sımsıkı tutunmuştur annesine kuzusu dualarım seninle canm bayramdan sonra aşılamaya gitcektim bu ay doğal yolla oldu ebeye felan gittim bi topik açıldı orda anlattım hepsini kuzum rabbim nasip etti we sonunda oldu çok şükür

gözün aydin Aysegül cok sewindim adina,rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin hamislerin duasi Kabul olur derler,aman bizleri unutma duanda🙂
bu arada bu ebeleri son zamanlarda bana soylen cok ,senide duyduktan sonra sanirim gidecekv gibiyim 🙂

inş canlarımm rabbim sizlerede en yakın zamanda hayırlısını wersn ebe iiyidir buna dahada inandım canm inanki çok şükür wesile oldu rabbim de emeklerimi boşuna çıkarmadı şimdi sizde sıra inşallahhhhh🙂