Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

canım bence doktorunun yaptığı hiç normal değil yumurtalıkların bir anda ilaca tepki verse ne olacak benim doktorum 19 gün sürdü yinede dozu arttırmadı ve ben son 10 gün hergün gittim hastaneye ve ben bi prof doktora gidiyordum kıbrıstan bile hastası var ve ben doktora söylediğimde olmaz demişti

bu arada laporoskopi ne? ben yaptırmadım

canim laporoskopi göbekten ve kasiktan ince kesiklerle girilior anestezi altinda,we bunuyaparkende ayni anda rahim filmide yaptilar yani hem rahim yumurtaliklara hemde alttan siwi werip gidis sekline baktilar..ben almanyadayim burda yaptrdim turkiyede direk yapmiolarmis sorun warsa eger yapioyorlarmis ama burda uzun sure cocuk olmayinca tanisal laporoskopi olarak yapiyorlar.sorun war mi yok mu diye.bende basta tedirgin oldum turkiyedeki doktorum rahim filmi cek yeterli demisti.buradaki doktorlarada sorudm hem özel doktouma hemde hastanedeki doktora bu islem daha saglam surekl yaptigimiz garantili islem dediler sonra biraz rahatladim.benim zaten 10 dakika surmus operasyonum.sukur temiz cikti .

inşallah başka bir sorun yoktur canım doktra gttgmde sorayım bklım ne dyecek evet ilk kez bu ay klomen kullandım doktr stres yapma olur daha erken dedmişti. 10 aydır istiyoruz bebek en kısa zamanda özele gtmeye calışcm şimdilik devlete gdyrum canım.

valla canım özelin ve devletin pek farkı yok aynı ilacı verip aynı şeyi yapıyorlar yazık bence vereceğin tahlil ücretlerine bence bi özele muayene ol orda konuşma derdini anlatma şansın daha fazla oluyor ayrıntılı tahlil iste devlette yaptır

Canım 19 yaşında evlendim ve evlendiğim ilk günden beri istiyoruz şimdi 23 yaşındayım yani 3ay sonra 4 yıl bitecek.tek avantajım yaşımın küçük olmasıydı ama o da geçiyor artık tam zamanı ama hiç değişiklik yok.bir de aşılama felan yapsam bile bu hormon düzelmediği sürece düşük riski var ilk 3 ay... zaten 3 aylık hamilelikten sonra doğum sonrası bebek emzrmk için yükselmesi gerekiyor yani hamile kalıp 3 ayı geçirdikten sonrasının riski çok azalıyor.bir de bir doğumdan sonra normale dönermiş çoğunlukla öyle demişti dr.

aynı yaştayız desene canm hmm düşük riski oluyo süt hormonunu düşürmek için ilaçlarda warmış canm bende pazar günü bi ebeye gitcem burda bi kadının 10 senedir olmuşyomuş ebeye gittiği ay kalmış bi denemekte fayda war gerçekten canm kocakarı işleri ama eskiden dr mu warmış yani inş tez zamanda göbeklerimiz dolar inş canm

ebe konusunu bana diyen çok arkadaşlar oldu ama pek olumlu gelmiyo bana yine de bebek için denemeye değer dedim ama inan çevrem de ebe felan bulamadım.