Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

gunaydin rapunzelcan..seni nderdinde benime ayniymis bizimde aciklanamayan inferteite..herseyi yaptik cok sukur esimdede bendede sorun yok ,aslinda buna sewnmek lazim ama sorun olsaydi hemen tedawi olurdu yol acilirdibelki..en son laporoskopi oldum tekrar doktora gorusmek icin gidecez.asilama icin ama senine yazdigini okuyunca biraz umutsuzluga kapildim asilmadan olumsuz cvbmi aliriz acaba bizde? of kendimi cok caresiz hissediorum😕
insallah sende tez zamanda guzel haberler alirsinda bizlere umut olursun.

bu arada laporoskopi ne? ben yaptırmadım

çok değişik duygular içerisindeyim sevinç heyecan mutluluk tedirginlik korku . . . bunların hepsi nasıl olur da bir arada olabilir. Rabbim hepimize bebeğimizi kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah. Hepinizi çok seviyorum destekleriniz için çok çok tşk ederim kızlar
canım inşallah güzel haberlerle gelcen buraya.evet cnm bızdede öle hiç bi sorun yok yardımcı yumurtlamaya bile ihtiyaca gerek yok dedi doktor 2 senedır herşey gayet muntazam o yüzden 1 kere aşılama ve olmazsa tüp öneriyo yapabileceğim başka bişe yok diyor.

ben kızlar dün doktora gittim adetımın 7 günü ve yumurtam 12mm büyüklüne ulaşmış ama doktor daha büyümesi lazım dedi iğnenın dozunu artırdı.yarın yine gidicem ve tekrar konuşcaz duruma göre ya gene iğne dozu artırcak yada aşılama için çatlamayı beklıcez.ne diyosunuz adetın 7 günü 12mm iyimi büyüklüğü.

çok değişik duygular içerisindeyim sevinç heyecan mutluluk tedirginlik korku . . . bunların hepsi nasıl olur da bir arada olabilir. Rabbim hepimize bebeğimizi kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah. Hepinizi çok seviyorum destekleriniz için çok çok tşk ederim kızlar

canım benim yaa zor bir durum evet ama dua edip bekleyeceksin kötüü düşünme iyi düşünki iyi olsun canım evet sıkışık gitmen gerekiyor bunun sana faydasıda varmış bi doktor yazsında okumuştum birde sıkışık gittiğinde doktor rahmi daha iyi görebiliyormuş inşallah iyi olur senin için ama biz aşılamadada idrara sıkışık gidiyordukk hatırlasana canım neysee geçer onlar tutamadığın yerde brakıverirsinn tutcak değilsin yaa haha 🙂 ay hiç gülcem yoktu harikasınn hadi bakalım canımm

ben kızlar dün doktora gittim adetımın 7 günü ve yumurtam 12mm büyüklüne ulaşmış ama doktor daha büyümesi lazım dedi iğnenın dozunu artırdı.yarın yine gidicem ve tekrar konuşcaz duruma göre ya gene iğne dozu artırcak yada aşılama için çatlamayı beklıcez.ne diyosunuz adetın 7 günü 12mm iyimi büyüklüğü.

canım sanırım senin ik aşılaman ve büyük ihtimalle dozun ya 50 yada 75 daha fazlası zaten saçmalıık olur adetinin 7. günü 12 mm çok anormal değil benim ilk aşılamamda iğne kullandığımda 50 doz ile başladım ve 19. günde aşılamam yapıldı yani doktorunun seninle en az dozla başlaması gerekiyor ki yumurtalıkların boş yumurta olmasını engellemek ve daha sağlıklı yumurtalar oluşabilsin yumurtanın hızlı büyümesi çokta iyi bir durum değil sağlıklı kaliteli yumurtalar olmayabilir endişelenme benimde 19. gün aşılamam oldu canımm senin yine çok iyi durumda benim 7. günde 9 mm falandı öptüm

bu arada laporoskopi ne? ben yaptırmadım

canım laparoskopi hani rahim fiilmi çektirdik ya onda tüpler kapalı çıksaydı yada rahimde bir durum söz konusu olsaydı göbek deliğinden girip tüpleri açacaklardı hatta ben bi doktora gittiğimde bana dediki hani rahim T şeklinde ya benim o çubuk biraz darmış ve düşük riskim normal bir bayana göre daha fazlaymış eğer ben hamile kalırda düşüğüm olursa ikinci bir tedaviye başlaamdan direk laparoskopi yaparım dedi sordum banada anlatmıştı sen nasılsınn

canım laparoskopi hani rahim fiilmi çektirdik ya onda tüpler kapalı çıksaydı yada rahimde bir durum söz konusu olsaydı göbek deliğinden girip tüpleri açacaklardı hatta ben bi doktora gittiğimde bana dediki hani rahim T şeklinde ya benim o çubuk biraz darmış ve düşük riskim normal bir bayana göre daha fazlaymış eğer ben hamile kalırda düşüğüm olursa ikinci bir tedaviye başlaamdan direk laparoskopi yaparım dedi sordum banada anlatmıştı sen nasılsınn

ben biraz daha iyiyim ama sağ böbreğm dünden beri ağrıyor acaba iğnenin etkisinden mi? sabah ağrı kesici aldım geçti sonra az da olsa ağrı başladı. ben de çorba yapıyorum 1-2 gün hafif yemekler ye dedi hemşire,kayısı kuru incir bol bol ye dedi,ben de onları tüketmeye çalışıyorum. hayırlısı sabırla beklicem. eeee sen neler yapıyorsun?

cvplar için tşk canlar

- - - Updated - - -

cnm göbekten girip yumurtalara bakılıyor ama genelde tüpler açık ve sorun yoksa yumurtlamada falan buna çok gerek duymuyor doktorlar.

tşk ederim canım

canım benim yaa zor bir durum evet ama dua edip bekleyeceksin kötüü düşünme iyi düşünki iyi olsun canım evet sıkışık gitmen gerekiyor bunun sana faydasıda varmış bi doktor yazsında okumuştum birde sıkışık gittiğinde doktor rahmi daha iyi görebiliyormuş inşallah iyi olur senin için ama biz aşılamadada idrara sıkışık gidiyordukk hatırlasana canım neysee geçer onlar tutamadığın yerde brakıverirsinn tutcak değilsin yaa haha 🙂 ay hiç gülcem yoktu harikasınn hadi bakalım canımm

ama aşılamada çok sıkışık gel demediler hatta hiç gelmiyodu diyebilirim canım 🙂 transferde acayip sıkışık olmak gerekiyormuş,bunu da atlatabilirsem bi ohhh çekecem . inşallah salıvermem 🙂)) hahahaha

Geri