ben biraz daha iyiyim ama sağ böbreğm dünden beri ağrıyor acaba iğnenin etkisinden mi? sabah ağrı kesici aldım geçti sonra az da olsa ağrı başladı. ben de çorba yapıyorum 1-2 gün hafif yemekler ye dedi hemşire,kayısı kuru incir bol bol ye dedi,ben de onları tüketmeye çalışıyorum. hayırlısı sabırla beklicem. eeee sen neler yapıyorsun?
Yok canm dr. da şaşırmıştıne adet düzensizliği ne de süt gelme olayı hiç bir şey yoktu.belirti olmadan yükselme nadir görülürmüş o da bana denk geldi işte.belki bekar iken bile vardı da haberim yoktu, geçirdiğim düşüğün sebebi buymuş zaten o düşükten sonra hamile de kalamadım.çoğu zaman ağlayıp bazan buna şükür diyorum imtihan işte Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inş.
oda tuhaf bişey gerçekten canm ne zamandır uğraşıyosun we hangi şehirdesin we yaşın kaç 🙂 çok sordum aminnnn canm aminnn rabbim yar we yardımcımız olsn inş yinede bu günümüzede şükür rabbim inş yüzümüzü güldürsün
ben biraz daha iyiyim ama sağ böbreğm dünden beri ağrıyor acaba iğnenin etkisinden mi? sabah ağrı kesici aldım geçti sonra az da olsa ağrı başladı. ben de çorba yapıyorum 1-2 gün hafif yemekler ye dedi hemşire,kayısı kuru incir bol bol ye dedi,ben de onları tüketmeye çalışıyorum. hayırlısı sabırla beklicem. eeee sen neler yapıyorsun?
ayy cnm yaa dikkat et kabız olmaman gerekiyor evet bol bol su iç canım kendini zorlama işin zor kısmını atlattın transferi düşünme bana aşılamada çok sıkışık gel dedi gittim artık dayanamıyordum sonra doktorun yanına gittim ben dayanamıyorum artık çok sıkıştım dedim gidicem artık lavaboya dedim güldü yaptı aşılamayı o durumda ben yapmadıysam sen hiç yapmazsın zaten o transferde masaya yattığında gidiyo sanki🙂)
ayy cnm yaa dikkat et kabız olmaman gerekiyor evet bol bol su iç canım kendini zorlama işin zor kısmını atlattın transferi düşünme bana aşılamada çok sıkışık gel dedi gittim artık dayanamıyordum sonra doktorun yanına gittim ben dayanamıyorum artık çok sıkıştım dedim gidicem artık lavaboya dedim güldü yaptı aşılamayı o durumda ben yapmadıysam sen hiç yapmazsın zaten o transferde masaya yattığında gidiyo sanki🙂)
canım sanırım senin ik aşılaman ve büyük ihtimalle dozun ya 50 yada 75 daha fazlası zaten saçmalıık olur adetinin 7. günü 12 mm çok anormal değil benim ilk aşılamamda iğne kullandığımda 50 doz ile başladım ve 19. günde aşılamam yapıldı yani doktorunun seninle en az dozla başlaması gerekiyor ki yumurtalıkların boş yumurta olmasını engellemek ve daha sağlıklı yumurtalar oluşabilsin yumurtanın hızlı büyümesi çokta iyi bir durum değil sağlıklı kaliteli yumurtalar olmayabilir endişelenme benimde 19. gün aşılamam oldu canımm senin yine çok iyi durumda benim 7. günde 9 mm falandı öptüm
evet cnm 50 ile başladı şimdi 75 yaptı yetmezse yarında dozu artıracak ama şuan iyi gibi görünüyo büyük ihtimalle hafta salı yada perşembe gibi aşılama yapılacak heralde.hayırlısı olsun hakkımızda bakalım kaderimizde ne varsa onu yaşıyacaz 🙂
malesef arkadaslar bugun adet oldum tam 1 gün gecikti dye sevinirken şimdi oldum klomende bir işe yaramaycak galiba klomenle hamile kalan çok mu az ya kimse yok mu allhım ne olur bizlerede hayırlı bir evlat nasip et. şuan gercekten içim yanıyr.ne yapcm bilmyrum.
malesef arkadaslar bugun adet oldum tam 1 gün gecikti dye sevinirken şimdi oldum klomende bir işe yaramaycak galiba klomenle hamile kalan çok mu az ya kimse yok mu allhım ne olur bizlerede hayırlı bir evlat nasip et. şuan gercekten içim yanıyr.ne yapcm bilmyrum.
canım yaa kıyamam üzülme bende kullandım 3 ay olmadı senin ilk aymıydı bence yarın git sende prolaktin hormonuna şeker direncine falan baktır ayrıntılı bir tahlil iste hatta bn senin yerinde olsam özel hastaneye gider orda doktora durumu anlatır çok ayrıntılı bir tahlil ister gidip bi devlet hastanesinde o tahlilleri yaptırırım çünkü ben şimdi öyle yapcam daha sonra klomene devam ederim keşke banada ilk tedaviye başladığımda yol gösteren biri olsaydı üzülme hiç bil,yorum üzülme demekle olmuyor ben o acıyı kkaç kez yaşadım benim arkadaş var 4 sene sonra prolaktin ilacı+klomenle hamile kalan ayrıca görümcem varr