Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

çok gecmiş olsun canım dularımız seninle allh yardımcın olsun inş. en kısa zamnda bebegni kucagına alırsın tabi bizlerde.

oda tuhaf bişey gerçekten canm ne zamandır uğraşıyosun we hangi şehirdesin we yaşın kaç 🙂 çok sordum aminnnn canm aminnn rabbim yar we yardımcımız olsn inş yinede bu günümüzede şükür rabbim inş yüzümüzü güldürsün

ayy cnm yaa dikkat et kabız olmaman gerekiyor evet bol bol su iç canım kendini zorlama işin zor kısmını atlattın transferi düşünme bana aşılamada çok sıkışık gel dedi gittim artık dayanamıyordum sonra doktorun yanına gittim ben dayanamıyorum artık çok sıkıştım dedim gidicem artık lavaboya dedim güldü yaptı aşılamayı o durumda ben yapmadıysam sen hiç yapmazsın zaten o transferde masaya yattığında gidiyo sanki🙂)

inşallah benim de o masada gider 🙂

evet cnm 50 ile başladı şimdi 75 yaptı yetmezse yarında dozu artıracak ama şuan iyi gibi görünüyo büyük ihtimalle hafta salı yada perşembe gibi aşılama yapılacak heralde.hayırlısı olsun hakkımızda bakalım kaderimizde ne varsa onu yaşıyacaz 🙂

aşılamada bide idrarmı tutturuyo anaa 🙂 oda iyi inşallah demez öle bişe zaten onun sıkıntısı bide onu tut onun sıkıntısı

malesef arkadaslar bugun adet oldum tam 1 gün gecikti dye sevinirken şimdi oldum klomende bir işe yaramaycak galiba klomenle hamile kalan çok mu az ya kimse yok mu allhım ne olur bizlerede hayırlı bir evlat nasip et. şuan gercekten içim yanıyr.ne yapcm bilmyrum.

canım yaa kıyamam üzülme bende kullandım 3 ay olmadı senin ilk aymıydı bence yarın git sende prolaktin hormonuna şeker direncine falan baktır ayrıntılı bir tahlil iste hatta bn senin yerinde olsam özel hastaneye gider orda doktora durumu anlatır çok ayrıntılı bir tahlil ister gidip bi devlet hastanesinde o tahlilleri yaptırırım çünkü ben şimdi öyle yapcam daha sonra klomene devam ederim keşke banada ilk tedaviye başladığımda yol gösteren biri olsaydı üzülme hiç bil,yorum üzülme demekle olmuyor ben o acıyı kkaç kez yaşadım benim arkadaş var 4 sene sonra prolaktin ilacı+klomenle hamile kalan ayrıca görümcem varr