günaydın kızlar,sizlerin de yazdığı gibi dün ağrılarım vardı. sabah 9 da anestezi yaptılar gözümü açtığımda 9.30 du,2 saat yatırdılar ondan sonra kayısı meyve suyu verdiler aç gittiğim için baş dönmem olmasın ve midem biraz dolsun diye içirdiler,kayısı vermelerinin nedeni gaz sıkışması ve kabızlık olabiliyormuş. eve döndükten sonra anca kahvaltımı yaptım ve uyudum. uyandığımda hala ağrım vardı sabah ağrıyla uyandım bi ağrı kesici aldım şuan biraz daha iyiyim,evdeyim dinlenmeye çalışıyorum. bi de doktorum baya ilaç yazdı,antibiyotik,ağrı kesici,estrofem,folbiol,kan sulandırıcı iğne,crinone jel gibi bi kaç tane daha ilaç var isimlerini unuttum. kan sulandırıcı iğne vermesindeki sebep her ihtimale karşı olurda kanda pıhtılaşma sorunu çıkarsa düşük olmasını engelemek içinmiş,mutlaka kullanmam gerekiyor,transferim de aymesev in dediği gibi yumurtaların durumuna göre değişiyor c.tesi ya da pazartesi yapılacak bunu da embriyolog haber verecek. dinlenme odasında beklerden bi bayan geldi transfer yapacakmış ama o kadar sıkışık gelmişti her an kaçırabilirim dedi 🙂 onu içeri aldılar transferi 5 dk sürdü,ama 2 saat yatıracaklarmış,transfer sonrasında da dikkatli olmak gerekiyor,bebeğin tutunup tutunmadığı 12 gün sonra belli oluyormuş,tek ya da çogul olduğu da transferden 1 ay sonra belli oluyormuş.benim gönlümde ikiz yatıyor 🙂 ama Rabbimden duam tek duam ne olursa olsun sağlıklı ve hayırlı bi evlet vermesi. sizler de hep aklımdasınız ve kendim dahil hepinize bol bol dua ediyorum,Rabbim emeğimizin karşılığını en iyi şekilde en kısa zamanda verir inşallah.