Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

canım bende 2010da kimyasal gebelik geçirdim daha doğrusu öyle sanmıştım dr. neden düşük olduüunu anlamak için tahliller isterken prolaktini farkettik.hamile kalmak mucize gibi olsa da hamille kalınabiliniyor çevremde arkadaşlarda da yaşayanlar oldu yüksek olduğu halde hamile kaldık ama yine yüksekliği yüzünden kaybettik bebekleri.... mutlaka baktısın dememiş mi hiç doktoruna nede olsa bekarlığında da varmş hiç gitmemiş mi dr.a bu sebepten süt geliyor diye?vallahi inş. yoktur çünkü çok zorrrr anlatmak imkansız zorluğunun ne derece olduğunu

Evet normal canm hastaneden hastaneye 2-3rakam laboratuvar farklılığı olsada çoğunluk 5-25arası normal.

valla canım şimdiki halim daha kötü doktorların en çok zorlandıkları şey açıklanamayan infertilite yani buda normalse kesin tüp bebek yani bilmiyorumm bunun en azından ilaçla falan tedavisi var

canım yaa sanırım şu an seni en iyi anlayanlardan biride benim çok zor bi durum beklemek çok zorr inşallah güzel sonuçlar alırsın

ewet canm onunkide düştü kanda bebek gözüktü ama yokmuş yani demekki ondan düşmüş kimyasal gebelik demiş sormadım bi sorayım bakayım ney ney deilmiş canm bende hafiften polistik ower war ondan olmuyo galiba benmkide senin göğsünden süt geliyomuydu peki canm yüksek diosn yaa prolaktin

Yok canm dr. da şaşırmıştıne adet düzensizliği ne de süt gelme olayı hiç bir şey yoktu.belirti olmadan yükselme nadir görülürmüş o da bana denk geldi işte.belki bekar iken bile vardı da haberim yoktu, geçirdiğim düşüğün sebebi buymuş zaten o düşükten sonra hamile de kalamadım.çoğu zaman ağlayıp bazan buna şükür diyorum imtihan işte Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inş.

canım transfer işlemi çok sürmüyor demi 3-5gün sonrasında transfer yapılıyor diye biliyorum doğru mu?eğer öyleyse rapunzelcan işin yarısını bitirmiş demek oluyo demi?ya inan şu sayfada birimizin acil hamile kalıp moralimizi yükseltmesi lazım demekki olabiliyormuş dememiz için bize destek olması için aramızdan birinin hamile olması lazım buna da Allah bilir de Rapunzelcan yakınlaştı inşallahh