Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

evet tatlım beklemek çok zor..ben aşılama için iğne kullanmaya başladığımda tam istediğimiz boyuta gelmişti doktorum ki yumurta beklemediğimiz bir anda kendi kendine çatladı ve o ay boşa gitmişti..doktorum çok stres yapıyorsun stres yüzünden çatlamış demişti. bir sonrakinde daha tedbirliydim ve çok şükür aşılamam tamamen kontrollü bir şekilde yapıldı. bu yüzden asla stres yapma vakit geçmiyor gibi düşünme ki herşey yolunda gitsin canım. Allahım en yakın zamanda duymak istediğimiz haberlerle karşlaştırsın inşallah..

peki cnm doktor aşılamayı yapamayınca genede 2 .ci ay ücret aldımı senden.biz şimdi doktora 1 milyar vericez ayrıca ilaçlar öle bi durumda gene 2 ci kez ücret talep etmez heralde aşılama yapılamıyo çünkü.

aşılama işlemi yapılmadığı zaman ücret ödemedim canım ama kullandığım iğneler ve onlar için harcadığım para boşa gitmiş oldu. ikinci denemede yine 600 TL kadar iğneler için kullandım 1000TL de aşılama yapılınca verdim..

anlaşılan hiçmi hiç stres yok sıfır olmali sadece manevi değil maddide sarsıyor bu işte 🙂 Allah sonumuzu hayır etsin.olsun en azından doktor para almıyo tekrar tekrar onada şükür ama tabi iğne ilaçlarda az para değil Allah yardımcımız olsun inşallah tez vakıtte yüzümüzü güldürür.

2 günde bir kontrole gidip 15 günde bir verdiğim muayene ücretini saymıyorum bile çünkü ben acıbademe gidiyorum işyerime en yakın yer orası diye diğer türlü 2 günde bir işten izin alamam çünkü.. hayırlısı tatlım her nerde bu kadar uğraşıp gerçekten isteyen varsa Allah yüzüne baksın..

amin canım.bende başladım bugun ilk iğnemi vurdu göbek etrafımfa iğneden 1 saat sonra hafif bi şişlik oldu perşembeye kadar her sabah 9da o iğneyı vurulucakmışım ama doktor bugun iğneleri kendı verdi o karşılıyomuş başlangıç olarak 550 tl verdım.dediki iğne ve 1 aylık takıp ücreti 300 tl kendıne aldı 250de iğnelere.bakalım hayırlısı olsun başlangıç olarak 50mg vurdu ama çok tuhaf yaotı beni iğne vurulalı 3 saat geçti işte.

günaydýnnnn iyiyim cnm sen nasýlsýnn nasýl gidiyorr süreç tþk ederimm caným

selam canim dun memlekete geldim yarin donecem. surec simdilik iyi gidiyor canim goalf in disinda diger kullandigim igne lucrin ile ayni etkiyi yapiyormus yumurtalarin catlamasini onlemek icinmis. daha sonra ovitrelleyi yapacam ve 36 saat dolmadan yumurta toplama islemi olacak yalniz 2gundur gogoslerim acayip sisti ve gobegim igne yapmaktan sisti ve agriyor zor bi surec yasiyorum canim.

slm canim asilaman hayirli olsun.ben de tup icin gobekten igne yapiyorum gobegin 3parmak sagina ya da 3parmak soluna yapilack dedi doktorum.ben agrimasin diye gobegimi elimle iyice geriyorm ve kendim ignemi yapiyorum. rabbimm insallah emegimizin karsiligini en kisa zamanda verir.

İnsallah cnm hakkimizda hayirlisi olsun benim ignemi doktorum vuruyo cok agir igneler ya bi tuhaf yapti beni mide bulantisi falan karinda agri igneye basladik adetimde küt die kesildi normalmi.

İnsallah cnm hakkimizda hayirlisi olsun benim ignemi doktorum vuruyo cok agir igneler ya bi tuhaf yapti beni mide bulantisi falan karinda agri igneye basladik adetimde küt die kesildi normalmi.

evet canım iğneler çok ağır mide bulantısı uyku halsizlik başdönmesi vücudun bütünüyle şişmesi göğüslerde hassaslık ve hatta kokuya karşı duyarlılık çok fazla herşeyimle çok hassaslaştım. Rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın. adetin kesilmesi gayet normal canım ben de ilaç kullandığım zamanlarda kesiliyor.