Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

canım komşuma gittim bugün konuştum onunda prolaktini çok yüksekmiş doktor demişki senin bu şekilde asla çocuğun olmaz demiş sonra 2 kutu ilaç kullanmış oda baya dolaştı 4 sene çocuğu olmadı bir düşüğü oldu sonrada hiç olmadı neyse prolaktin düşmesi için 2 defa birer kutu ilaç kullanmış bununla birlikte 2. kutuda klomen kullanmış yumurtalıkları çok iyi çalışmıyormuş işte klomenle kalmış sanırım o ilaçta prolaktin düşmesi için yardımcı oldu yumurtalıkta gelişince oldu onun haricinde hiçbirşey yapmamış hatta ondan bir sene sonrada korunmasına raağmen kendiliğinden bir çocuğu daha oldu darısı başımza...

teşekkür ederim canım onların hepsini ben de yaptım prolaktin düşürücü ileç ve klomen kullanımı defalarca uygulandı ama maleseffff....neyse hayırlısı artık.tekrar tşk ederim sana da zahmet verdm canm

peki prolaktinin normal değerleri nedir canım yani kaça kadar normal kaçtan sonrası tehlike arzediyorr

canım hastane laboratuvarlarından dolayı bir kaç değer farklılık olabiliyor ama geneli 5 ve 25 arası düşünsene en yüksek değer 25 olması gerek iken bende 75-80i bulduğu oluyor Allahtan ilaçla düşüyor birde ilaçkullanırken bile düşüremeyenler var Allah korusun sen baktırınca değerini yaz olur mu

kızlarr yarın aşılama için işlemlere başlıyoruz adet oldum.dua edin bana inşallah rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürür hayırlı sağlıklı sıhatlı evlatlar verir hepimize 🙂

hayırlısıyla herşey yolunda gitsin inşallah canım..

benim şafak 10 test yapmam için. bugün aşılamamın 5. günü az önce işten eve geldim üzerimi değişirken göğüslerimde damarlanmalar gördüm daha önce hiç dikkat etmemiştim..2 gündür bel ağrısı ve sarı akıntım var acep nedendir 🙂

hayırlısıyla herşey yolunda gitsin inşallah canım..

benim şafak 10 test yapmam için. bugün aşılamamın 5. günü az önce işten eve geldim üzerimi değişirken göğüslerimde damarlanmalar gördüm daha önce hiç dikkat etmemiştim..2 gündür bel ağrısı ve sarı akıntım var acep nedendir 🙂
amin selincim bakalım ilk aşılamam inşallah pozitif sonuçlar alırım hayırlısı ile sende inşallah hamilesindir kuzum.aşılama yaptırmak falan mesele değilde o bekleyiş süründürür dimi insanı acaba oldumu falan hayırlısı olsun hakkımızda 🙂

Geri