Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

ah arkadaşlar ah adet günüm karıştı ayın2si mi 8i mi bilmiyorum lekelenmelerden dolayı.rapunzelcan canm 8 martı adet tarihi al demiştin ya ama sanki 2 mart olacak gibi adet belirtileri aşırı derecede belirgin dünden beri özellikle bugünbel ve kasık ağrısı öldürecek sanki,ayın 8inde olsa erken değilmi onbir gün önceden belirti olması...birkaç güne olacağım sanırım 🙁 kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrı geliyor belim ve dizlerimde acıyor... ya bu defa adet olmayım artııkkk.tabi adet günü yaklaşınca dahada gergin ve umutlu bekleyşe geçiyorsun. çok yoruldum çoook 🙁

yorulmamak elde değil ki canım arkadaşım,bence sen her ihtimale karşı bi doktora görünsen iyi olur kist oluşmuş olabilir,en azından oluşmuşsa bile mayısa kadar doğum kontrl hapı verir kullanırsın bu arada gözün için lazerini de aradan çıkarırsın,hiç moralini bozma biraz pozitif ol yaa 🙂 beni bi görsen tüm olumsuzluklara karşı hayata gülümseyerek bakıyorum ve çok pozitifim,hayal kırıklıklarım olmuyor değil ama önemli olan moralin yüksek tutulması ben de onu becerebiliyorum galiba 🙂 olumsuzlukları olumluya çevir canım,sabır her şeyden önce sabır.

canım benim ne oluyor biliyorsundur eminim ayın yaklaşık 24günü neşeli pozitif geçiyor ama son bir haftası endişe merak üzüntü umut hepsi birbirine karışıyor yani bu halim adetten bir hafta kadar önce başlıyor adetin 2.günü son buluyor hatta hemen hemen tamamen unmuş gibi oluyorm.neyse ya inş. ilerde ne günlerdi diyerek gülümseyerek hatırlayacağız bebeklerimizin yüzüne bakarken onları emzir iken arkasından koşarken gezdiriken bu mutlulukları yaşarken şimdiki çektiklerimizi tamamen unutacağız..

aymesev canım komşunla konuşabildin mi biliyorum çok aceleci davrandım ama sen de biliyorsun ki sözkonusu bebek olunca sabırsız oluyor insan... 🙂 🙂

canım komşuma gittim bugün konuştum onunda prolaktini çok yüksekmiş doktor demişki senin bu şekilde asla çocuğun olmaz demiş sonra 2 kutu ilaç kullanmış oda baya dolaştı 4 sene çocuğu olmadı bir düşüğü oldu sonrada hiç olmadı neyse prolaktin düşmesi için 2 defa birer kutu ilaç kullanmış bununla birlikte 2. kutuda klomen kullanmış yumurtalıkları çok iyi çalışmıyormuş işte klomenle kalmış sanırım o ilaçta prolaktin düşmesi için yardımcı oldu yumurtalıkta gelişince oldu onun haricinde hiçbirşey yapmamış hatta ondan bir sene sonrada korunmasına raağmen kendiliğinden bir çocuğu daha oldu darısı başımza...