Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

cnm ben hiç yemedim yani bebek için.şöle diyim ben alıyom ama hastalık için falan çok çok iyi geliyor.ama bebeğe faydasını olduğunu yeni duydum.sanslıyımkı evde var denemek lazım 🙂)

cnm evde varsa değerlendir derim hatta kendine kür yap bal tarçın çörekotu ben yaptım ilk aşılammamda iğneye 20 günde cvp verdim 2. aşılamada bu kürü yaptım 10. günde aşılama yaptırdım çünkü 10 tanne yumurtam olmuştu bir tanesi daha vardıki işte o çok hızlı bir şekilde büyüyordu doktorum çoğul gebelik riskine karşı hemen yaptı aşılamamı internetten çok araştırdım baya sonucunu alan faydasını gören var kaybedecek birşeyin yok belkide bebeğini getirir sana yumurtan olmasa bile başka rahatsızlıklara faydası var cnm istersen sende araştırabilirsin

anlatsana bide canm ne kadar kullanıyorsun kaç kaşık nasıl uyguladın kürü tatlım inş gelmiştir meleğin kalpten sölüyorum inan inş göbişindedir ne kadar oldu isteyeli gelmeyeli yaramaz🙂

anlatsana bide canm ne kadar kullanıyorsun kaç kaşık nasıl uyguladın kürü tatlım inş gelmiştir meleğin kalpten sölüyorum inan inş göbişindedir ne kadar oldu isteyeli gelmeyeli yaramaz🙂

😀 tşkler cnm inşallahh valla ben 2 yıllık evliyim 2 senedirde istiyorum ama eşimin ısrarı ile evlenince ilk 3 ay doğum kontrol hapı kullandım sonra bıraktım bugün az belim ağrıyor ne bilim tutmadı galiba kasıklarım ağrımıyor ama belim çok ağrıyo kür için cnm sabah aldım ben birde gece yatarken aldım ben aşılama için ilk iğneye başladığım gün kullanmaya başladım yumurtalıklarım gelişip çatlatma iğnesi yaptırdığım güne kadarda kullandım cnm

olmasada sıkma canını inş gelmiştir beklemek çok zor gerçekten canım bildiğim için bak ben yine adet oldum malesef borç olduğu için tedaviyede başlayamıyorum ne bilim canm sıkkın aşılama nasıl yapılıyo canm ücreti felan nedir özelde mi yapılıyo şimdiden bilgi alayım benm de gidişat onu gösteriyo hayırlısı diyelim tatlım inş bebeklerimiz çok beklemeden gelir

kızlar merhaba;

yeni doktorum aşılama yapmaya karar verdi ve şuan tekrar klomen kullanmaya başladım. bu defa bu ay olmadı git önümüzdeki ay gel yapmayacağım sana eğer yumurtaların büyümezse akabinde yeni bir büyütme yöntemine geççicez dedi. benim anlamadığım klomene hemen başla dedi ve ben 22. günümde başladım, bu süreçte regl olursam ne olacak? neden adetin 3. gününü beklemedi anlamadım.. bilgisi olan varsa yazabilir mii..

inş cnm allah yardımcın olsun sosyal güvencen varsa çok büyük paralar ödemiyorsun inş tedaviye başlama kararı verirsen sana neler yapıldığını anlatım kısaca doktora gidiyorsun adetinin 2. yada 3. günü doktor seni vajinal yoldan muayene ediyor sonra iğne tedavisine başlıyorsun bu genelde gonal f diye bir iğne bunu göbekten yapıyorsun hergün yumurtalık geliştirici bir iğne bu doktorun seni belirli aralıklarla muayeneye çağırıyor gidip geliyorsun işte yumurtalıklarından en az 1 tanesi 18 mm e ulaştığında yeeterli oluyor saana çatlatma iğnesi yazıyor tahlil sonucuna göre birgün sonra yada hemen ertesi gün aşılama için çağırıyor çatlatma iğnesini yapıosun 24 saat dolduğunda doktorun sana zamanı bildiriyor eşinle gidiyorsun eşin sperm tahlili veriyor o sperm yıkama işlemine sokuluyor en sağlıklı en kalitelisi seçiliyor ve bi enjektör içine çekliliyor doktorun seni birkaç saat sonra çağırıyor senden bi kateter almanı istiyor medicalcilerdee 35 tl alıp gidiyorsun ve muayene masasına yatıyorsun o kateter aracılığıyla doktorun yumurtalıklarına en yakın yere o spermi bırakıyor acı veren bir işlem değil 1 dk bile sürmüyor ama işlem bitiince hemen kalkmıyorsun 10 dk yatıp sonra üstünü giyinip evine gidiyorsun iğnelerin fiyatı 350 tl ama sosyal güvencen varsa sen sadece 135 tl sini ödüyorsun çatlatma iğneside 80 tl ama sen sadece 10 tl ödüyorsun cnm inş yardımcı olabilmişimdir

valla cnm bana çok ilginç geldi ilk defa böyle birşey duydum bence sen başka bir doktora git derim ben ayrıca doktor aşılamaya karar verdiyse bunu klomenle değil yumurtalık güçlendirici iğne yazması gerekirdi ve genelde de adetin 2. yada 3. günü başlanır tedaviye

bu fiyatlar devlettemi tıp fakültesimi canm saol canm uzun uzun anlatmışsın emekli sandığı canm war sosyal güvence izmirdeyim bugün çok üzüldüm hatta ağladım eşimde dayanamadı pazartesi başlayalım tedaviye dedi allah izin werirse inş daha beklemek ,stemiyorum tedavi için çünkü tedavinin nekadar süreeceği belli deil ege tıp uzak oraya gitmem mümkün deil canımcım özele gitcem mecbur inş olumlu bişeyler alırım canm çok sıkkın gerçekten 🙁