Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

aynı şeyleri yaşamışız bende doktor açısından malesef boşa geçirdiğim zamanlarım oldu..ama şöle düşün ki allahım nasip etseydi olurdu gerisi bahane ..hayırlısı olsun bende başka doktordayım şuan adette testlerim yenilenecek..herşey kısmet

haklısın canım herşey kısmet Allah hepimiz için en hayırlısını versin kısa zamanda inşallah.. bebek özlemi çekmek apayrı birşeymiş 🙁

klomen

kızlar bende 2 ,5 yıldır evliyim.15 aydır bebek istiyoruz ama malesef...sorun bende yumurtalar çatlamıyo🙁klomene başladım şimdi on ikinci günü bekliyorum ilaca tepki vaerdimi yumoşlar moralim çok bozuk rabbim hepimize nasip etsin hayırlı bi şekildee

mrbb kızlar uzun zamandan sonra son sayfalara baktım ama tanıdık göremedimm buralardamısınız ne durumdasınız merak ediyorum ben şu an 2. aşılama arifesindeyim bugün yarın aşılamam yapılacak iğnelere devam ediyorum güzel haberleri olan yokmu bu arada yeni gelen arkadaşlar var hoşgeldiniz umarım güzel haberler verirsiniz hepinizi öpüyorum

mrbb kızlar uzun zamandan sonra son sayfalara baktım ama tanıdık göremedimm buralardamısınız ne durumdasınız merak ediyorum ben şu an 2. aşılama arifesindeyim bugün yarın aşılamam yapılacak iğnelere devam ediyorum güzel haberleri olan yokmu bu arada yeni gelen arkadaşlar var hoşgeldiniz umarım güzel haberler verirsiniz hepinizi öpüyorum

merhabalar canm ben iyiyim walla bebek yok tedavide yok öle kendi haline bıraktım hayırlı olsn tatlım aşılaman inş tutunur bu sefer bebeşin 🙂

meraba melekler bende bu ay başlıcam klomene..doktorum 5 gün kullanacan sonra ultrasonla buyuyup buyuymedine bakıcaz dedi... bende anne olmak istiyprm bana dua edin.......

dualarım seninle canm olmuş aşılaman bundan sonra dikkat et kendine tatlım inşşşşşşşşşşşşş tutunur gelir bebişin sende bana dua ett canm 🙂

aminn cnm inşasllah dualarım sizinle aşılamam oldu evet şimdi bekliyorum bakalım evde yatıyorum bol bol iş güç yaspmıyorum hiç sadece yemek 🙂

- - - Updated - - -

meraba melekler bende bu ay başlıcam klomene..doktorum 5 gün kullanacan sonra ultrasonla buyuyup buyuymedine bakıcaz dedi... bende anne olmak istiyprm bana dua edin.......

yolun daha çok başındaSIN cnm klomene başladığına göre dualarım seninle hepimiz için allah herkesin gönlüne göre versin çok aratmasın rabbim

arkadaşlar size tavsiyem eğer mümkünse kestane balı yemeye çalışın birkaç arkadaş bilir ben çok uzun zamandır tedavi görüyorum klomenle falan hamile kalamadım bu benim ikinci aşılamamdı ilk aşılamamda tam 20. günde cvp verebildim iğnelere gerçi yaptığım doz çok düşüktü 50 ile başlamışıtm 20. günde sadece bir tane yumurtam oldu bu ay aşılama tedavisine başladığım günden itibaren kestane balı yedim çok kaliteli 17 mm 1 tane yumurtam varken 10 tane daha büyümeye çalışan vardı ve ben 10. günde cvp verdim tedaviye doktorum çoğul gebelik riskine karşı hemen aşılamamı yaptı size tavsiyem kullabilirseniz çok iyi olur ben internettende çok kez araştırdım sonucunu alan birçok kişiyle karşılaştım hepinize girdiğiniz bu zorlu mücadelede en yakın zamanda güzel haberler almanız dileğimle

arkadaşlar size tavsiyem eğer mümkünse kestane balı yemeye çalışın birkaç arkadaş bilir ben çok uzun zamandır tedavi görüyorum klomenle falan hamile kalamadım bu benim ikinci aşılamamdı ilk aşılamamda tam 20. günde cvp verebildim iğnelere gerçi yaptığım doz çok düşüktü 50 ile başlamışıtm 20. günde sadece bir tane yumurtam oldu bu ay aşılama tedavisine başladığım günden itibaren kestane balı yedim çok kaliteli 17 mm 1 tane yumurtam varken 10 tane daha büyümeye çalışan vardı ve ben 10. günde cvp verdim tedaviye doktorum çoğul gebelik riskine karşı hemen aşılamamı yaptı size tavsiyem kullabilirseniz çok iyi olur ben internettende çok kez araştırdım sonucunu alan birçok kişiyle karşılaştım hepinize girdiğiniz bu zorlu mücadelede en yakın zamanda güzel haberler almanız dileğimle
inş şifa olur sana canm bu balı nerden temin edebiliriz bide fiyatı nedir canm bi bilgi werrirsen 🙂

Geri