slm kızlar bu aralar kimseden ses seda yok.aymesev cnm senide çok merak ediyorum umarım toparlamıştırsın kendini.çoğumuzun adet dönemi bu ay sonu idi yılmak yok kızlar her yeni ay yeni umutlar bizleri bekliyor.bende 23/09/12 yi bekliyorum kontrolüm var bu ay ilk klomen kullandığım aydı bebiş yola çıkmışmi diye bakacağız ama 23 ü pazar gününe denk geliyor hiç acele etmiyeceğim bu ay 24 ünde test yaptıracağım 25 inde kontrole gideceğim normalde dr 22 sinde gel demişti test için her ay adetten 2 gün önce gidip yaptırıyorum yıpratıyorum yok yere kendimi.bu ay kendime söz verdim 3 günde benden
🙂 olacağı varsa olur zaten.hepinize bol şans diliyorum.Herşeyin başı sağlık biz ii olacağızki bebişlerimizde tutunsun bize.bu iş düşünmeden olmuyor orası kesin en azından stres yapmadan zamana yayarak düşünürsek daha az yıpranızrız.yoksa diğer türlü olacak gibi değil böle ne aylar geçer nede günler geçsede her saati eziyet olur bize. geçtiğimiz ay çökmüş durumdaydım pskolojikmen ama anladımki ilaçlarında çok etkisi oluyor klomen bittiğinden beri çok daha iim çok şükür.inş bu ay tutar bebişim yoksa önümüzdeki ay klomenin dozunu artırarak verecek drum.bende aşırı derecede stres ve iştahsızlık yaptı .Rabbim yardımcımız olsun isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin.her ay yeni bir başlangıç umut dolu günler diliyorum kızlar.