mrblar cnm tşk edrim hoşbulduk.Anlaşılan ben yolun başındayım aslında 1 yıldır uğraşıyorum ama ilk 1 yıl dolmadığından kaç yere gittiysem 1 yılın dolmasını bekleyin dediler adet geciklmelerin dışında tedavi amaçlı hiç birşey yaşamadım.taki 1 yıl doldıktan sonra druma hatırlatığımda ( devlet hastanesiydi) bizden bu kadar senen dolduysa git tedavi ol dediğinde koca birşey oturmuştu sanki içime.daha sonra anladımki asıl aşama daha yeni başlıyor.Klomen ilk adımdı bu süreç beni nereye götürür neler yaşarım bilmiyorum ama sağlam durmam lazım anlaşılan.aynı zamanda çalışan bir bayanım eşimde işinden dolayı çok geç saatlerde geliyor eve.annem yakın bize onlarla vakit geçiriyorum sürekli ama insan bir saatten sonra anlatma paylaşma ihtiyacı duyuyor patlayacakmış gibi his ediyorum kendimi eşim geç geldiğinden oturup konuşma gibi bir fırastım olmuyor aslında anlatsam saatlerce dinleyeceğinden eminim.ofistede tekim.sanırım sıkıntılı bir döneme denk geldi işler yoğun,eşim yanımda değil yalnız hisettim kendimi.Ama anlaşılan oki kendimi hazırlamalıyım bu duruma bu süreç uzayabilir.Allah hepimizin yardımcısı olsun.oluruna bırakmaktan başka seçenek yok sanırım.sende çok zor günler geçirmişsin inş bebişini kucağına aldığında bu yaşananların hepsi geride kalmış anılar olur.ilgin için çok tşkler cnm tombalak bir bebiş diliyorum sana 🙂 Herşeyin başı sağlık hepinizi bol bol sağlık diliyorumki bu zor günler çabucak geçsin.