Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

3 yıllık evliyim son 1 yıldır 3 dr değiştirdim şuan özel bir hastaneye gidiyorum.3 yıl korunduktan sonra bebişimiz olsun istedik fakat hiç bu kadar yıpranacağımı düşünmemiştim 1 yıldır bütün ugraşlarıma ramen olmadı.eşimde bende bütün tahlillerimizi yaptırdık sorunsuz çıktı hepsi.dün adetimin 5. günüydü doktorum klomen adında bir ilaç verdi ve yumurtlama günüm olan 04/09/12 tarihinde tekrar kontrol istedi umarım bu ayda hayal kırıklığına uğramam.zaten zayıfım bu ilaçta iice iştahsız bişey yaptı beni.gerçi razıyım ben bunlara yeterki gelsin bebişim.Normalde ufacıcık şeylerden mutlu olmayı bilen bir bayandım ben takii bu dönemi yaşayana kadar.eşimde hep destek fakat eksik his ediyorum kendimi suçlu gibi.etrafımızda sürekli ne zaman bebiş olacak hadi olsun artık sorularına karşılık aman acelemiz ne bizi beklerseniz ohhoo daha 10 yılımız var bizim derken içimde kopan fırtınaların tarifi yooook
farklı şeyler düşünmeye kendimi üzmemeye gayret ediyorum fakat şuan içimden geçen tek şey kimseciklerin olmadığı bir yere çıkıp avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum
her ay yeni bir umut ve her defasında yeni çöküşler.Bu ay ilk defa klomen kullanmaya başladım sanki her zamankinden daha umutluyum.Kulanan hanımlar lütfen birşeyler yazın....Hepnize bol şans diliyorum.Allah yardımcımız olsun..

özom hoşgeldin ben de yeniyim... Sen de mi klomen kullanıyorsun? Elaburcum ben 9 aydır tedavi görüyorum 1.5 yıllık evliyim... ama çok yoruldum sonuç alamamak çok yoruyor insanı bir de bu ilaçlar iğneler beni çok agresif ve alıngan yapıyor... Sende de öyle mi? Kendimi acınası hallerde hissediyorum ama umudumu kaybetmemeye de çalışıyorum bi yandan... Neyse ki kocam çok büyük destek 🙂 Umarım hepimiz en kısa sürede alırız kucaklarımıza yavrucuklarımızı 🙂

Yorumu yazmakta geciktim sanırım özom biz de aynı durumdayız. Ben bu tür sitelere bişeyler yazamaya yeni başladım insan kendisiyle aynı derdi paylaşan birileriyle tanışınca gerçekten yükünün hafiflediğini hissediyor... Ben 3 eylülde kan testi yaptıracağım dr öle istedi günler geçmek bilmiyor ve ben umutsuzum birazcık içinde olmayacakmış gibi bi his var ama normal olduğunu düşünüyorum... Adetlerim sürekli geciktiği için her ay hüsrana uğramaktan yorumdum... 🙁

mrb cnm evet bende uzun süredir takip ediyordum yazılanları azıcıkta olsun kafam dağılır diye yazmaya başladım.cnm benimde adet düzensizliğim vardı 3 ay kadar progestan adında bir ilaç kullandım çok şükür 3 aydır gayet düzenli hatta günü gününde adet oluyorum.ben düzene girdikten sonra 3 ay daha bekledim baktımki bebiş olmuyor ondan sonra tedaviye başladım şuan klomen adında bir ilaç kullanıyorum yumurtlama kalitesini yükseltiyormuş sanırım.bende kontrol için 4 eylülü bekliyorum.çok ii anlıyorum seni her ay aynı şeyleri yaşamak çok yıpratıcı oluyor ama herşeye ramen yeni bir umut demekten başka bir seçenek yok sanırım..

tşkler cnm h.b.evet cnm dün başladım klomene.yeni bir umut yani bakalım herşeyin hayırlısını diliyorum.evet benim eşimde hep yanımda sağ olsun fuul destek 🙂 eminimki oda üzülüyordur ama sırf ben üzülmeyeyim diye dört dönüyor🙂 çok şükürki anlayışlılar tersini düşünmek dahi sitemiyorum zaten havadan nem kapar oldum bide o destek olmasa ne olurdu benim bu halim.Allaım yinede herşey için çoook şükür...Bol şans diliyorum cnm

Çok teşekkür ederim canım benim 🙂 klomeni benim 2. kullnışım. birincisinde acemiydim ama şimdi sana anlatabilirim... klomen yumurtaları büyütmeye yardımcı oluyor adetinin 3. gününde falan başlıosun sonra 5 gün içiosun sonra yumurtalara bakıolar büyümüşse çatlamasını bekliyorlar çatlamada problemin varsa benim gibi bir de çatlatma iğnesi oluosun yumurtalarının çatlayacağı muhtemel zamana göre doktorun ilişki verio mesela iğneden 36 saat sonra diyenler var, iğneden sonra 3 gün boyunca hergün sonraki günler gün aşırı diyenlerde var... İşte öyle canım... Bizde de problem yokmuş benim adetlerim düzensiz ama rahim filmi dahil bütün kontrolleri yaptırdım herşey mükemmel ama olmuyorr 🙁( pkolu olmak ne zormuş... Bu arada klomen bende biraz mide bulantısı ve kasıklarımda ağrı yapıyor çatlatma iğnesinde ise durum biraz daha ağırlaşıyor artı psikoloji etkileride var sinirlerim çok bozuk ve hassaslaşıyorum... Doktor bu seferde olmazsa bi daha deneriz olmazsa tüp bebek artık dedi... Eşimin spermlerinde problem olmadığı için aşılama yapmak anlamsız olur dedi... Doktoruma çok güveniyorum... Moralimi yerine getirip ümit verio bana sağolsun ama artık sabredecek halim kalmadı 3-4 eylülde sonucumu negatif alırsam yine direk tüp bebek yaptırmak istiyorum...

[

canım bence sonuç ne olursa olsun lekelenmelerin içinde olsa git derim ben[/QUOTE]

Bugün hiç bişey gelmiyo lekelenmelerimde kesildi teste yaptım ama negatif çıktı 2 gün geçti ama biraz daha bekleyeyim adet olmasam gideyim doktora diyorum ama sence ne yapmalıyım belkide kist olmuştur yine 🙁(

mrb cnm klomen fazla kullanıldıında kist yapıyormuş ben sabah yarım akşam yarım günde bir tane alıyorum dr kist olmasın diye dozları az olsun dedi üstelik beim yumurtlama problemimde yok klomeni vermesinin nedeni daha aktif yumurtalar olmasını sağlamakmış.ay ben değil 2. kez klomen kullanmayı iğneye gerek kalmadan olmasını diliyorum.bende çok hassaslaştım bu aralar içm daralıyor sanki ilaçtan dolayı sanırım birde aşırı derecede iştahsızlık ve kasıklarımda ağrıya neden oldu.4 eylülde belli olacak klomenin işe yarayıp yaramadığı.cnm inş diğer uygulamalara gerek kalmadan hamiş haberini alırsın.ne kadarda çok aynı dertten müzdarip insan varmış neredeyse psikolojik hallerimiz bile bire bir.Nankör olmak istemiyorum mevlam daha beterinden saklasın .bizler sağlıklı olalımki bebişlerimizde sağlıklı olsun.sadece böle motive edebiliyorum kendimi.dr da çok önemli bende çok memnunum drdam moral çok önemli tek bir kelimesinden bile neler çıkarıyoruz.açıklama yapması zamana yayabilmesi bizide buna ikna edebilmesi bu süreci çok daha kolaylaştırıyor.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin kızlar...