Çok teşekkür ederim canım benim 🙂 klomeni benim 2. kullnışım. birincisinde acemiydim ama şimdi sana anlatabilirim... klomen yumurtaları büyütmeye yardımcı oluyor adetinin 3. gününde falan başlıosun sonra 5 gün içiosun sonra yumurtalara bakıolar büyümüşse çatlamasını bekliyorlar çatlamada problemin varsa benim gibi bir de çatlatma iğnesi oluosun yumurtalarının çatlayacağı muhtemel zamana göre doktorun ilişki verio mesela iğneden 36 saat sonra diyenler var, iğneden sonra 3 gün boyunca hergün sonraki günler gün aşırı diyenlerde var... İşte öyle canım... Bizde de problem yokmuş benim adetlerim düzensiz ama rahim filmi dahil bütün kontrolleri yaptırdım herşey mükemmel ama olmuyorr 🙁( pkolu olmak ne zormuş... Bu arada klomen bende biraz mide bulantısı ve kasıklarımda ağrı yapıyor çatlatma iğnesinde ise durum biraz daha ağırlaşıyor artı psikoloji etkileride var sinirlerim çok bozuk ve hassaslaşıyorum... Doktor bu seferde olmazsa bi daha deneriz olmazsa tüp bebek artık dedi... Eşimin spermlerinde problem olmadığı için aşılama yapmak anlamsız olur dedi... Doktoruma çok güveniyorum... Moralimi yerine getirip ümit verio bana sağolsun ama artık sabredecek halim kalmadı 3-4 eylülde sonucumu negatif alırsam yine direk tüp bebek yaptırmak istiyorum...